Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Писало се да је Нина Радуловић освојила срце познатог тенисера, али није побрала симпатије његове мајке - "Не знам ко је то, брига ме за њу"

На лепоту и шарм водитељке Нине Радуловић мушкарци не остају имуни

1665058220_ninaradulovic30102008-39-.jpg
Фото: Сарић С.
Oglas

Нина Радуловић 2010. године удала се за глумца Бранислава Лечића, упркос томе што је био старији од ње 31 годину. У браку су добили сина Лава. Међутим, решили су да се разиђу 2017. године. О њиховом браку и разводу доста се писало у медијима, па је водитељка покушавала да сакрије свој емотивни живот након разлаза са глумце.

Недуго након разлаза са Лечићем упловила је у романтичну везу са шест година млађим тенисером Филипом Крајиновићем.

Прочитајте још: Показала савршену фигуру девет месеци након порођаја: Исклесано тело Каће Грујић сви коментаришу (ФОТО)

Тенисер је једном приликом открио детаље њихове везе:

"Нина је девојка која је ушла у мој живот баш у периоду када ми је било прилично тешко и када је пут до позиције где се налазим данас деловао недостижно. Срели смо се у врло деликатном моменту када је њен живот у питању, тако да је наша приватност доста трпела. Међутим, оно што ми се увек допадало код ње јесте то што је стрпљива и разумна, па ме је у кључном моменту добро саветовала. Не разуме се у тенис, али је спремна да учи и врло је заинтересована, тако да и њен помало лаички начин да објасни и растумачи неке ситуације у току меча није за занемаривање са становишта стратегије и психолошке игре на којима се великим делом заснива тенис. При томе, иако нисам из Београда, испоставило се да имамо много заједничких пријатеља, па се веома лепо дружимо, излазимо, разговарамо. Од Нине свашта може да се научи" - рекао је за магазин "Глориа.

Али, спекулисало се да Нина није побрала симпатије Филипове мајке, која је својевремено изјавила за домаће медије:

"Верујте ми да ја не знам ни ко је та Нина Лечић. У мору старлета, певачица, играчица и глумица, чула сам и за њу, али заиста не знам ко је та и чиме се бави. Са сином не разговарам о његовом љубавном животу. Знате како, данас је једна, сутра друга. Он је млад и није за женидбу, тако да ме баш брига са којом се забавља. Нас двоје причамо о његовом здрављу и тренинзима, а о његовој интими не".

Прочитајте још: Бритни Спирс поново шокира: "Поп принцеза" позирала потпуно гола на градској плажи (ФОТО)

Њихова веза потрајала је годину дана, али су се растали у добрим односима:

"Остали смо у добрим односима. Нину веома поштујем, радо се сећам наших тренутака. Много сам научио у тој вези, верујем да је и она. Није нам разлика у годинама представљала проблем, различити приоритети и животни ритмови су нас раздвојили. Увек ћу је подржавати, шта год буде требало, бићу ту за њу", објаснио је Крајиновић након њиховог раскида.

Филип је након тога отпочео романсу са Анђелом Новчић, док Нина не говори јавно о свом приватном животу.

 

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas