Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''ПОЧЕЛА САМ ДА ТРНЕМ, А ОНДА КАО ДА МИ СЕ ЛИЦЕ ИСТОПИЛО'': Страшна исповест Де Нирове партнерке- добила парализу након порођаја

Тифани Чен (45), проговорила је да јој је дијагностификована Белова парализа, за коју каже да је уследила након порођаја

1689316305_DE-NIRO.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

У снимку интервјуа за Си-Би-Ес, који би требало да буде емитован у петак, Ченова је водитељки Гејл Кинг објаснила како се њено стање погоршало након што се вратила кући из болнице, са ћерком Гијом Вирџинијом Чен-Де Ниро.

Чен је рекла да је имала чудан осећај у језику, пре него што је развила друге симптоме повезане са неуролошким поремећајем, који могу изазвати парализу или слабост на једној страни лица лица јер су нерви који контролишу мишиће оштећени или престају да раде како треба.

- Осетила сам како трнем - само мало сам почела да трнем. Тада сам схватила да ми је лице једноставно чудно. Нисам знала какав је то осећај - рекла је она и додала да је приметила и промене у начину на који лице изгледало.

- Погледала сам се у огледало када сам стигла кући. Као да је све почело да се руши само од себе. Као да ми се лице топило - присећа се она.

Фото: Профимедиа

Њени симптоми су почели да се погоршавају "недељу дана након порођаја", што ју је на крају навело да потражи медицинску помоћ.

- Позвала сам свог доктора и рекала да сам покушала да једем. Хтела сам да ставим виљушку у уста, и све је испало. Нисам могла да једем. Натерали су ме да идем право у болницу, и изгубила сам све функције лица чим сам ушла у ординацију - рекла је она.

Де Ниро (79) је потврдио да су он и Чен добили дете почетком маја.

Глумац је први пут постао отац 1971. године, када су он и његова тадашња супруга Дијана Абот добили ћерку Дрину, која сада има 51 годину. Бивши пар заједно има сина Рафаела (46). Осим тога, Де Ниро има близанце Арона и Џулијана (27) са бившом девојком Тоуки Смит, као и сина Елиота (25) и ћерку Хелен (11) са бившом супругом Грејс Хајтауер.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas