Oglas
· · Komentari: 0

''POČELA SAM DA TRNEM, A ONDA KAO DA MI SE LICE ISTOPILO'': Strašna ispovest De Nirove partnerke- dobila paralizu nakon porođaja

Tifani Čen (45), progovorila je da joj je dijagnostifikovana Belova paraliza, za koju kaže da je usledila nakon porođaja

1689316305_DE-NIRO.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

U snimku intervjua za Si-Bi-Es, koji bi trebalo da bude emitovan u petak, Čenova je voditeljki Gejl King objasnila kako se njeno stanje pogoršalo nakon što se vratila kući iz bolnice, sa ćerkom Gijom Virdžinijom Čen-De Niro.

Čen je rekla da je imala čudan osećaj u jeziku, pre nego što je razvila druge simptome povezane sa neurološkim poremećajem, koji mogu izazvati paralizu ili slabost na jednoj strani lica lica jer su nervi koji kontrolišu mišiće oštećeni ili prestaju da rade kako treba.

- Osetila sam kako trnem - samo malo sam počela da trnem. Tada sam shvatila da mi je lice jednostavno čudno. Nisam znala kakav je to osećaj - rekla je ona i dodala da je primetila i promene u načinu na koji lice izgledalo.

- Pogledala sam se u ogledalo kada sam stigla kući. Kao da je sve počelo da se ruši samo od sebe. Kao da mi se lice topilo - priseća se ona.

Foto: Profimedia

NJeni simptomi su počeli da se pogoršavaju "nedelju dana nakon porođaja", što ju je na kraju navelo da potraži medicinsku pomoć.

- Pozvala sam svog doktora i rekala da sam pokušala da jedem. Htela sam da stavim viljušku u usta, i sve je ispalo. Nisam mogla da jedem. Naterali su me da idem pravo u bolnicu, i izgubila sam sve funkcije lica čim sam ušla u ordinaciju - rekla je ona.

De Niro (79) je potvrdio da su on i Čen dobili dete početkom maja.

Glumac je prvi put postao otac 1971. godine, kada su on i njegova tadašnja supruga Dijana Abot dobili ćerku Drinu, koja sada ima 51 godinu. Bivši par zajedno ima sina Rafaela (46). Osim toga, De Niro ima blizance Arona i Džulijana (27) sa bivšom devojkom Touki Smit, kao i sina Eliota (25) i ćerku Helen (11) sa bivšom suprugom Grejs Hajtauer.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas