Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Почело друго полуфинално вече "Песме за Евровизију": Драгана Косјерина блиста у гламурозној хаљини, а вече отворио наш познати певач (ФОТО)

Почело је друго полуфинале фестивала „Песма за Евровизију“.

1646425455_Untitled.jpg
ФОТО: Принтскрин/ РТС
Oglas

Вечерас ће наступити такође 18 такмичара, а најбољих девет, према мишљењу стручног жирија и публике проћи ће у финале, које се одржава у суботу, 5. марта.

Друго полуфинале "Песме за Евровизију"

Вечерас наступају: Срђан Лазић, Јулијана Винцан, Марко Николић, Зое Кида, Оркестар Александра Софронијевића, ЦХЕГИ и Браћа Блуз Бенд, Еутерпа, Душан Свилар,Ивана Владовић и Јована Станимировић, Гифт, Зејна Муркић,Сара Јо, Марија Мирковић, Роцхер Етно Банд, Васцо, Тијана Дапчевић, Грамопхонедзие и Наива.

Прочитајте још: Ангелина се огласила након прозивки на друштвеним мрежама: "Хвала вам за финале" (ВИДЕО)

Драгана Косјерина блиста

Водитељка Драгана Косјерина поново је одушевила вечерњом тоалетом. Појавила се у дугачкој белој хаљини, корсетног горњег дела, обасутој сјајем. Косу је покупила у строги реп који је додао још елеганције њеном изгледу.

Фото: принтсцреен/ РТС

Вече је спектакуларно отворио певач Ђорђе Давид отпевавши песму прошлогодишњих победика Евровизије, гурпе Манескин, Зитти Е буони.

Подсетимо, у велико финале "Песме за Евровизију" синоћ су се пласирали: Бибер, Зорја, Лифт, Аца Лукас, Констракта, Ивона, Анђелина, Марија Микић и Ана Станић.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas