Oglas
· · Komentari: 0

Počelo drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju": Dragana Kosjerina blista u glamuroznoj haljini, a veče otvorio naš poznati pevač (FOTO)

Počelo je drugo polufinale festivala „Pesma za Evroviziju“.

1646425455_Untitled.jpg
FOTO: Printskrin/ RTS
Oglas

Večeras će nastupiti takođe 18 takmičara, a najboljih devet, prema mišljenju stručnog žirija i publike proći će u finale, koje se održava u subotu, 5. marta.

Drugo polufinale "Pesme za Evroviziju"

Večeras nastupaju: Srđan Lazić, Julijana Vincan, Marko Nikolić, Zoe Kida, Orkestar Aleksandra Sofronijevića, CHEGI i Braća Bluz Bend, Euterpa, Dušan Svilar,Ivana Vladović i Jovana Stanimirović, Gift, Zejna Murkić,Sara Jo, Marija Mirković, Rocher Etno Band, Vasco, Tijana Dapčević, Gramophonedzie i Naiva.

Pročitajte još: Angelina se oglasila nakon prozivki na društvenim mrežama: "Hvala vam za finale" (VIDEO)

Dragana Kosjerina blista

Voditeljka Dragana Kosjerina ponovo je oduševila večernjom toaletom. Pojavila se u dugačkoj beloj haljini, korsetnog gornjeg dela, obasutoj sjajem. Kosu je pokupila u strogi rep koji je dodao još elegancije njenom izgledu.

Foto: printscreen/ RTS

Veče je spektakularno otvorio pevač Đorđe David otpevavši pesmu prošlogodišnjih pobedika Evrovizije, gurpe Maneskin, Zitti E buoni.

Podsetimo, u veliko finale "Pesme za Evroviziju" sinoć su se plasirali: Biber, Zorja, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Anđelina, Marija Mikić i Ana Stanić.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas