· · Коментари: 0
ИЗАЗОВ

Нови МИМ се шири друштвеним мрежама: Позната глумица ПОНОВО успела! Светске звезде ПРИХВАТИЛЕ ИЗАЗОВ (ФОТО)

Глумица Риз Витерспун је са хаштагом #2020challenge објавила мим изазов, а међу првима је одговорила Џенифер Гарнер.

1597238435_ReeseWhiterspoon.PNG
Фото: Instagram/ screenshot Reese Witherspoon

Са Риз Витерспун никада није досадно. Од ње увек нешто ново! Ова глумица пршти од духа!

Прочитајте још: СРБИ чули и одмах РЕЗЕРВИСАЛИ: Овај хотел поседује СЕРТИФИКАТ КОВИД 19, а ево шта то ЗНАЧИ

Прочитајте још: Знате ли зашто се МУШКАРИ СНИМАЈУ ДОК ВОЗЕ? Немамо лепе вести, а у вези је са СЕКСОМ

Риз Витерспун је поново успела да "запали" друштвене мреже. После њеног легенарног изгледа из деведесетих година прошлог века који су одмах испратили Бјонсе и Џеј Зи, ова глумица овенчана наградама поново је поставила изазов.

Има 44 година, али добро зна шта је мим.

Иако има 44 године добро је схватила смисао мимова и понудила "мим изазов". Објавила је за сваки месец своју фотографију, али су од тренутка када је почела корона - исте!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yup. #2020challenge

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

На фотографијама које је објавила у јануару и фебруару је добро расположена и оптимистична, а следи марта када се појавила корона. Април и мај су "месеци плача", а јун, јул и август - очаја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ok, ok, @reesewitherspoon—I’m in. As always. This was oddly cathartic. 😂♥️👵🏻

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

На изазов су одговориле многе звезде, а међу првима Џенифер Гарнер која је дала предвиђање како ће се осећати до краја године.

Прочитајте још: Ево како да знате да ли је ЖЕНА УСАМЉЕНА на основу њеног FACEBOOK и INSTAGRAM профила!

Уклико је судити према миму Селин Дион, музичка звезда је изузетно достојанствено примила ситуацију са вирусом корона.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.