· · Komentari: 0
IZAZOV

Novi MIM se širi društvenim mrežama: Poznata glumica PONOVO uspela! Svetske zvezde PRIHVATILE IZAZOV (FOTO)

Glumica Riz Viterspun je sa haštagom #2020challenge objavila mim izazov, a među prvima je odgovorila Dženifer Garner.

1597238435_ReeseWhiterspoon.PNG
Foto: Instagram/ screenshot Reese Witherspoon

Sa Riz Viterspun nikada nije dosadno. Od nje uvek nešto novo! Ova glumica pršti od duha!

Pročitajte još: SRBI čuli i odmah REZERVISALI: Ovaj hotel poseduje SERTIFIKAT KOVID 19, a evo šta to ZNAČI

Pročitajte još: Znate li zašto se MUŠKARI SNIMAJU DOK VOZE? Nemamo lepe vesti, a u vezi je sa SEKSOM

Riz Viterspun je ponovo uspela da "zapali" društvene mreže. Posle njenog legenarnog izgleda iz devedesetih godina prošlog veka koji su odmah ispratili Bjonse i Džej Zi, ova glumica ovenčana nagradama ponovo je postavila izazov.

Ima 44 godina, ali dobro zna šta je mim.

Iako ima 44 godine dobro je shvatila smisao mimova i ponudila "mim izazov". Objavila je za svaki mesec svoju fotografiju, ali su od trenutka kada je počela korona - iste!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yup. #2020challenge

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Na fotografijama koje je objavila u januaru i februaru je dobro raspoložena i optimistična, a sledi marta kada se pojavila korona. April i maj su "meseci plača", a jun, jul i avgust - očaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ok, ok, @reesewitherspoon—I’m in. As always. This was oddly cathartic. 😂♥️👵🏻

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Na izazov su odgovorile mnoge zvezde, a među prvima Dženifer Garner koja je dala predviđanje kako će se osećati do kraja godine.

Pročitajte još: Evo kako da znate da li je ŽENA USAMLJENA na osnovu njenog FACEBOOK i INSTAGRAM profila!

Ukliko je suditi prema mimu Selin Dion, muzička zvezda je izuzetno dostojanstveno primila situaciju sa virusom korona.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.