Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Поново ЛУДО ЗАЉУБЉЕН: Лука Рацо ухваћен са НОВОМ ДЕВОЈКОМ, а њено занимање ће одушевити многе (ФОТО)

Глумац Лука Рацо засигурно је омиљени глумац млађе генерације, али свој приватан живот труди се да сачува далеко од очију јавности.

1638019660_luka-r.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/TVINEMANIA
Oglas

Некада му то полази за руком, а некада свесно своју приватност приказује, као што је био сада случај са новом девојком.

Наиме, нова девојка тридесетогодишњег глумца последњих месеци једна је од тема у медијима, а Лука је очигледно чекао да веза постане стабилна, како би партнерку представио јавности.

Прочитајте још: Лука Рацо искрено о раскиду: Дао одличан савет и открио шта му помаже у овом периоду

Наиме, на његовом “Инстаграм” профилу освануле су интимне фотографије са блогерком и туристичким водичем Милицом Пејковић, познатијом под надимком Мими.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Лука и Мими део су екипе из Србије, која већ неколико недеља борави на Шри Ланки и лудо се забавља. Поред колега са којима преко три године ради на серији “Игра судбине” Ољом Левић, Милицом Томашевић и Амаром Мешићем, Рацо највећи део времена током обиласка острва проводи са Милицом, а са пратиоцима на друштвеним мрежама дели искључиво фотографије на којима је сам или са њом, што много говори о њиховом односу и иде у прилог причи да су глумац и блогерка заљубљени једно у друго.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Нова девојка Луке Раца једнако као и он ужива у путовањима, попут њега је завршила и Економски факултет стога није тешко поверовати да су сличности превагнуле, што је глумца навело да поново своје срце некоме поклони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Иако је својевремено сам за магазин "Сторy" изјавио да је преболео архитекту Вању Марковић, као и да ужива у новој емотивној вези, напоменуо је да се никада више у контексту заљубљеног пара неће сликати за новине, нити друштвене мреже, али није издржао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas