Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Ponovo LUDO ZALJUBLJEN: Luka Raco uhvaćen sa NOVOM DEVOJKOM, a njeno zanimanje će oduševiti mnoge (FOTO)

Glumac Luka Raco zasigurno je omiljeni glumac mlađe generacije, ali svoj privatan život trudi se da sačuva daleko od očiju javnosti.

1638019660_luka-r.png
Foto: Printskrin/Jutjub/TVINEMANIA
Oglas

Nekada mu to polazi za rukom, a nekada svesno svoju privatnost prikazuje, kao što je bio sada slučaj sa novom devojkom.

Naime, nova devojka tridesetogodišnjeg glumca poslednjih meseci jedna je od tema u medijima, a Luka je očigledno čekao da veza postane stabilna, kako bi partnerku predstavio javnosti.

Pročitajte još: Luka Raco iskreno o raskidu: Dao odličan savet i otkrio šta mu pomaže u ovom periodu

Naime, na njegovom “Instagram” profilu osvanule su intimne fotografije sa blogerkom i turističkim vodičem Milicom Pejković, poznatijom pod nadimkom Mimi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Luka i Mimi deo su ekipe iz Srbije, koja već nekoliko nedelja boravi na Šri Lanki i ludo se zabavlja. Pored kolega sa kojima preko tri godine radi na seriji “Igra sudbine” Oljom Lević, Milicom Tomašević i Amarom Mešićem, Raco najveći deo vremena tokom obilaska ostrva provodi sa Milicom, a sa pratiocima na društvenim mrežama deli isključivo fotografije na kojima je sam ili sa njom, što mnogo govori o njihovom odnosu i ide u prilog priči da su glumac i blogerka zaljubljeni jedno u drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Nova devojka Luke Raca jednako kao i on uživa u putovanjima, poput njega je završila i Ekonomski fakultet stoga nije teško poverovati da su sličnosti prevagnule, što je glumca navelo da ponovo svoje srce nekome pokloni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Iako je svojevremeno sam za magazin "Story" izjavio da je preboleo arhitektu Vanju Marković, kao i da uživa u novoj emotivnoj vezi, napomenuo je da se nikada više u kontekstu zaljubljenog para neće slikati za novine, niti društvene mreže, ali nije izdržao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas