Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Популарност је опасна ствар": Мирослав Илић се осврнуо на своју каријеру, па додао ком се певачу УВЕК ДИВИО

Славни певач се осврнуо на период када је био у јеку популарности

1668247116_KoncertMiroslavaIlica0310122016.jpg
Фото: Предраг Митић
Oglas

Мирослав Илић на сцени је 57 година, а изградио је импресивну каријеру. Хитови попут "Поздрави је, поздрави", "Вино точим, а вино не пијем", "Лажу да време лечи све" певају се са истим жаром већ деценијама.

Славуј из Мрчајеваца испричао је да је популарност опасна ствар:

- Популарност, уз све што она носи, ужасно је опасна ствар. Може од тебе да направи нешто што ти заправо ниси. Да умислиш да си ко зна ко. Мислим да је то било 1983, изашао је "Трилер" Мајкла Џексона. Исте године имам хит "Поздрави је, поздрави", гори Балкан, ја сам као важан, популаран. Чак сам у једном моменту помислио и ја да сам баш "оно" - признао је, па додао у ком тренутку се освестио и спустио на земљу:

Прочитајте још: Од њих су наследили љубав према уметности: Деца Олге Одановић и Драгана Петровића Пелета су слика и прилика својих родитеља (ФОТО)

- И онда се те године затекнем у Торонту, каже ми друг да мало прошетамо градом и кренемо ми тако да шеткамо. Одведе ме на један вијадукт с којег пуца поглед на стадион у Торонту. Припрема се концерт Мајкла Џексона. Када сам видео у Торонту припрему његовог концерта, колико је ту оних огромних контејнера опреме, џиновска позорница, светла, чуда, себи сам рекао: "Мирославе, земља, земља, Мирославе"- прича за "Републику".

Прочитајте још: Љубавна прича као на филму: Жељко Самарџић и његова супруга више су од ЧЕТИРИ деценије заједно, а певач се заљубио у њу на први поглед (ФОТО)

Тврди да је највише научио од Предрага Живковића Тозовца, ком се одувек дивио:

- Човек од ког сам највише научио и кога сматрам прваком у мом занату јесте Тозовац, који је био највећи бедем одбране аутентичног српског фолка. Колико пута сам вирио иза завеса да видим како то Тозовац ради. Он је разбијао стереотип. До њега, ми народњаци изађемо на сцену, певамо и гледамо право. Први је Тозовац унео тог шарма, мангуплука, не претерујући.

Мирослав је испричао да је први пут телевизор у боји видео код Милутина Поповића Захара:

- Срео сам случајно Захара, причамо ми и он ми каже: "Имам сјајну песму за тебе." Тада је имао малу гарсоњеру у Светосавској улици. Одлазим тамо да ми одсвира песму, али ја први пут код њега видим телевизор у боји. Иде Олимпијада, а ја се забуљио у телевизор. Каже Захар: "Слушај, човече, песму", а ја гледам у телевизор у боји - закључио је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas