Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Породица и пријатељи су ми давали ветар у леђа": Мира Шкорић проговорила о тешкој болести са којом се борила

Певачица Мира Шкорић се 15 година борила са карциномом

1694766612_Foto-Ataimages.rs-Mira-Skoric.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Мира Шкорић отворено је говорила о својој борби са карциномом штитне жлезде, која је трајала више од петнаест година.

Како је објаснила, током пандемије коронавируса ретко је напуштала свој дом, јер је свака врста прехладе или инфекције могла представљати озбиљан ризик за њен имунолошки систем. Стога је улагала напоре да се максимално заштити од потенцијалних инфекција и одржавала контакт с људима искључиво путем телефона.

- Срећна сам што сам себе сачувала током овог периода короне, јер ми није било свеједно кад сам размишљала како ће се све завршити. Плашила сам се да не добијем корону, јер би то било погубно за мене. Много драгих особа и колега сам изгубила, били су у тешким ситуацијама, а све то ми је стварало велику нелагоду. Била сам у шоку данима, јер сам често слушала како људи за неколико сати умиру и одлазе, а имали су благу клиничку слику. Лудела сам кад видим да људи крше мере и кад су немарни, а ја сам поштовала све савете струке, морало је тако. Суочила сам се давно с канцером, дугогодишњи сам онколошки болесник и нисам смела да дозволим да се излажем ризицима. Читав живот радим на томе да изградим имунитет, морам тако због ситуације и наравно да то није лако. Ја се 15 година борим с карциномом, пре тога никада нисам водила рачуна о здрављу, некако сам била немарна и сасвим случајно сам сазнала да сам болесна - испричала је Мира Шкорић и наставила.

- Осећала сам умор, па сам спонтано отишла на неке прегледе, а касније ме је сачекала дијагноза за коју нисам ни могла да помислим да ће ми се десити. Игнорисала сам симптоме све док ми на врату изнад кључне кости није искочила лимфна жлезда. Онда чујете са чиме се суочавате, кад ми је доктор рекао да имам канцер, прво сам одбијала да у то поверујем - искрена је била Шкорићева.

Певачица каже да је у сваком тренутку имала подршку драгих људи, а колеге су је нон-стоп звале и питале у којем смеру се ситуација мења.

- Породица и пријатељи су ми давали ветар у леђа за све. Стално су ме храбрили, сви су звали да питају како сам. Иако сам сада добро, увек идем на прегледе и узимам терапију превентивно. Кад сам одлазила на снимања ‘Звезда Гранда’, била сам једина која није скидала маску с лица. Увек сам се чувала вируса и прехлада, просто је то прешло у навику - закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas