· · Коментари: 0

ПОРОДИЦА УЗНЕМИРЕНА: Драгиша Гудељ ипак задржан у болници, лекари су рекли своје (ФОТО)

Права драма одиграла се у суботу у Шпанији на утакмици Кордоба-Расинг Ферола, када се фудбалер Драгиша Гудељ само срушио на терен, и остао без свести

1679914105_Gudelji-naslovna-11.jpg
Фото: АТА

Фудбалер Драгиша Гудељ (25), млађи брат Немање Гудеља, у суботу се на мечу између Кордобе и Расинг Ферола само срушио на терен и потом лежао без свести. 

Хитном реакцијом лекарске службе, рођеном брату Немање Гудеља враћена свест, и потом је одвезен у најближу болницу. Портал “Цордополис” наводи да је играч у свесном стању одвезен са стадиона, да је чак комуницирао са саиграчима и да је чак желео да се врати у игру али му то није дозвољено. 

 

- Био је у несвести неко време, али када је напушта стадион, био је потпуно свестан. Желео је да се врати у игру, али смо одлучили да га пошаљемо у болницу. Последње вести које имамо о Драгом, јесу да се тренутно налази на посматрању и да је на интензивној нези и радиће му све тестове. Наставићемо да извештавамо о његовом стању, када и нас доктори обавесте о свему. Такође, клуб се путем јавних гласила и захвалио медицинском тиму на брзој реакцији - рекао је један од људи из клуба.

Према вестима из Шпаније, код Драгише је утврђен кардиореспираторни застој, и након што му је на терену указана хитна помоћ, кола амбуланте су га превезле у болницу где је ноћ провео у стабилном стању, пренели су из редова Кордобе, пише Курир Спорт.

Драгиша Гудељ ће највероватније остати још једну ноћ на Одељењу интезивне неге, како би остао под будним надзором лекара. За то време, несебичну подршку му пружају брат Немања са девојком Анастасијом, као и остали чланови његове породице.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.