Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УВЕК УЗ ЊЕГА

ЉУБАВ ИЗ БАЈКЕ: Ево како данас ИЗГЛЕДА лепа Мина, жена Ненада Зимоњића (ФОТО)

Важе за једну од складнијих породица на домаћој јавној сцени.

1640939226_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Ненад Зимоњић је један од најуспешнијих српских тенисера, а о томе сведочи и чињеница да је освојио преко 50 титула у дублу, а и поред тога што има два вештачка кука, не престаје да се бави спортом.

Више пута у каријери нагласио је да не би био то што јесте да није имао огромну подршку породице.
Његова жена, Мина Зимоњић, са којом је у браку од 2008. године му је једна од највећих подршка у каријери и животу.

У свему заједно

Мина је остварена у свим аспектима живота, па је зато много пута до сад имала разумевања и била подршка какву није могао ни да замисли.

Прочитајте још: Она ће бити КУМА Анастасији Ражнатовић: Млада глумица јој је годинама ПОДРШКА и најбоља другарица (ФОТО)

Власница је једне модне агенције у срцу Врачара, која успешно послује већ дуги низ година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

Ненаду је подарила двоје предивне деце, близанце Леона и Луну.

- Мама је јако креативна. Предивно детињство деца имају и нисам могао да пожелим бољу мајку својој деци. Ја јако пуно путујем и трудим се да своје обавезе као супруг и као отац максимално остварим. Велики терет пада на Мину и да нема ње, ја не бих био овако успешан - рекао је тенисер.

Осним што му је била подршка у пословним и породичним обавезама, супруга је често знала и да "обуче" славног тенисера:

- То сам радила на почетку нашег забављања, била му је потребна потпора. Веома је згодан и ја сам инсистирала да из шире гардеробе пређе у ужу. После тога се дуго година нисам бавила његовим облачењем, али је он сам знао да испрати сваку манифестацију одабиром гардеробе. Скоро сам поново почела да му сугеришем. Рекла сам му да мора мало да обнови гардеробер и да обиђе наше домаће дизајнере, па ћете га ускоро видети у новом фазону - рекла је Мина кроз осмех.

На питање да ли се плашила да би тако згодан и дотеран могао да привуче пажњу других жена, Мина је кроз осмех рекла: Нико никога сачувати неће зато што је више или мање леп. Брак се на тај начин неће сачувати. Треба пуно поверења, разумевања, али и свако за себе треба да сачува ту посебност коју носи. Прихватили смо једно друго са свим врлинама и манама. Он је веома свој, а ја своја и не дамо на себе. Нисмо на негативан начин утицали једно на друго - каже Мина.

"Другачији смо од других родитеља"

А како Леон и Луна подносе татину популарност објаснила је Мина: Свесни су тога да смо познати, посебно татине каријере. Знају да смо другачији од других родитеља који се не баве јавним послом. Засад се лепо носе са тим. Желимо да на то гледају са поносом и да имају критеријуме. Она је по карактеру као ја, Леон је на Зикија. Ми им не намећемо ништа, јер нам је најбитније да буду задовољни и да се остваре у стварима које желе остваре у стварима које желе.

- Можда сам ја у кући газда, али велике одлуке у нашим животима, донели смо заједно. Мислим да то фали већини брачних партнера. Имамо јако добру комуникацију и слободно могу да кажем да је муж за пример - додала је Мина.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas