Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Последњи познат снимак Мерлин Монро: Ево дге је била глумица неколико дана пре смрти (ВИДЕО)

Мерлин Монро једна је од најпознатијих личности 20. века

1666772696_a1075df543275ef84f9d080a3cca9e2e9c612ae9.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ Драгон Босс
Oglas

Холивудска икона Мерилин Монро пронађена је 5. августа 1962. мртва лежец́и на кревету у Брентвуду у Калифорнији, с телефонском слушалицом у руци и празном бочицом нембутала поред ње. Испоставило се да је попила смртоносну дозу барбитурата. Наводно је узрок њене смрти самоубиство, али детаљи су и дан данас остали непознати.

Након њене смрти, степен самоубиства у Лос Анђелесу се дуплирао. Новинари су констнтно знали и слали писма полицији, апелујући да се узрок смрти глумице што пре открије, међутим, деценијама након тога и даље не постоји јасан одговор.

Последњи снимак Мерлин Монро настао је крајем јула, на плажи, када ју је фотографисао Џорџ Борис. Радознали пролазници су снимили овај тренутак, а фотограф је након њене смрти изјавио да је Мерлинка била веома узнемирена и да јој је расположење варирало од хистеричног смеха до плакања без конкретног разлога.

Прочитајте још: Вереник ју је оставио пред олтаром, а она је урадила нешто што нико није очекивао: "Када сам сазнала, била сам у потпуном шоку" (ВИДЕО)

Последњи снимак Мерлин Монро настао је крајем јула, на плажи, када ју је фотографисао Џорџ Борис. Радознали пролазници су снимили овај тренутак, а фотограф је након њене смрти изјавио да је Мерлинка била веома узнемирена и да јој је расположење варирало од хистеричног смеха до плакања без конкретног разлога.

Вест о њеној смрти се нашла на насловним странама свих новина. Сахрани су присусвовали само најближи, а хиљаде људи се окупило око гробља. 

Оволика глумичина популарност која и данас траје уско је везана са сликом о њој која је пласирана у јавност. Мерилин је, са једне стране, била секс симбол, модна икона и једна од најпознатијих звезда старог Холивуда. Са друге стране , била је позната по бурном приватном животу, трагичном детињству и ексцесном понашању.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas