· · Komentari: 0

Verenik ju je ostavio pred oltarom, a ona je uradila nešto što niko nije očekivao: "Kada sam saznala, bila sam u potpunom šoku" (VIDEO)

Mlada iz Velsa već je bila spremna da izađe pred oltar i da izgovori sudbonosno "da", svom vereniku, kada je saznala da je on pobegao i odustao od venčanja. Kajli je ipak odlučila da provede lep dan sa porodicom i prijateljima

1666705691_wedding-gcfb332059_1280.jpg
Foto: Pixabay

Kajli Stid (27) sa svojim verenikom je bila u vezi četiri godine, pre nego što su odlučili da se venčaju. Kako kaže, dogovorili su se da budu razdvojeni i da se ne čuju noć pred venčanje, pa je ona do poslednjeg trenutka bila uverena da je sve u redu.

- Nisam znala ništa sve vreme - rekla je mlada.

Kajli je objasnila da nije bilo nikakvog nagoveštaja da će mladoženja Kalum (24) da joj priredi neprijatno iznenađenje na dan venčanja.

Pročitajte još: Dačaci su je u OSNOVNOJ školi ismevali zbog izgleda: Danas izgleda potpuno drugačije, a sveti im se uz jednu pesmu

- Planirali smo medeni mesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisan album sa uspomenama i razlozima zašto me voli. Zaista ne znam zašto je to učinio, ali sada više nije ni važno - rekla je.

Kajli se sa svojim deverušama za venčanje spremala od ranog jutra, a one su od devera saznale da se mladoženja neće pojaviti. Sakrile su mladin mobilni telefon pre nego što su bile 100 odsto sigurne da su informacije tačne.

- Kada sam saznala, bila sam u potpunom šoku, sva šminka mi se razmazala i nisam mogla da zaustavim suze. Fotograf me je pitao zašto bez obzira na sve ne provedem lep dan sa porodicom i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti sa proslavom - izjasnila se mlada.

Popravila je šminku i obukla svoju venčanicu iz snova i odlučila da preokrene taj dan iz najgoreg u najlepši, pa makar i bez svog odabranika.

- Deveri, porodica i prijatelji, svi su ostali uz mene. Bilo mi je jako važno da provedem taj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i bojala sam se da neće možda moći prisustvovati mom venčanju. Plesala sam sa svojim tatom, a prijateljice su bile uz mene celo vreme - ispričala je.

Pročitajte još: Sedam znakova da PARTNER gubi interesovanje za vas: Proverite da li je VREME da svako krene svojim putem

Iako se nije udala, mlada se slikala u venčanici, plesala, držala govor i uživala u proslavi.

- Nisam htela da sav trud i novac uložen u venčanje, i nisam htela taj dan da provedem tužna - rekla je Kajli

Nakon venčanja, napuštena mlada je dobila podršku od prijateljica, koje su pokrenule kompaniju za buduće mlade koje bi mogle da budu ostavljene.

- Zaista nije to zaslužila, ima zlatno srce - rekla je prijateljica, a mladoženja je odbio otkrije zašto je to učinio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.