Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Потражила сам ПОМОЋ": Наташа Беквалац проговорила о ћеркама и о томе како се сналази у улози мајке

Наташа Беквалац има две предивне ћерке којима је веома посвећена

1702547933_natasa_bekvalac_11122023_0054.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица, Наташа Беквалац сумирала је утиске за крај ове године и открила шта очекује од наредне године.

- Цела година, за мене је била прилично интензивна, али ништа другачије него претходних. То је темпо на који сам навикла поготово у овом делу године када смо сви у предновогодишњем расположењу, чини се да је енергија добра. Молила сам Бога да ме неко не пита да резимирам годину, немам шта да кажем готово је свака иста. Када смо живи и здрави немам претеране жеље. Генерално сам навикла да од живота тражим оно што је за мене најважније: да живимо лепо у миру и здрављу. Била је фантастична, пуна успона и падова, преживесмо је и дочекасмо нову - каже Наташа.

Новогодишња еуфорију у дому Наташе Беквалац увелико траје. Јелку од папира је ове године изабрала као декорацију и схватила да божанствене ствари не треба да буду скупе и компликоване, а онда су уследиле жеље.

- Ја стварно пишем писмо Деда Мразу са ћеркама, за мене је то метафора а они док год буду желели да верују ја им нећу рушити снешка. Мени нико не испуњава жеље, што пожелим углавном испуним. Трудим се да не будем бахата и нереална већ да буду у складу са мојим очекивањима. Да не звучи ово као неки лузерски говор али стварно гледам живот реално. Када га пумпамо онда се брже разочарамо - каже Наташа која је већ одлучила да испуни жеље Катји и Хани јер нису претеране.

Ипак са пубертетом ћерке, коју је добила у браку са Данилом Икодиновићем, се тешко носи:

- До пубертета сам се и некако носила са свим родитељским задацима, али сада ко преживи причаће. Потражила сам помоћ, доста тога не знам, али познајем људе који знају и немам проблема да потражим. Не бих више причала о деци, не сметају мени питања о њима, него њима моји одговори - рекла је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas