Oglas
· · Komentari: 0

"Potražila sam POMOĆ": Nataša Bekvalac progovorila o ćerkama i o tome kako se snalazi u ulozi majke

Nataša Bekvalac ima dve predivne ćerke kojima je veoma posvećena

1702547933_natasa_bekvalac_11122023_0054.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica, Nataša Bekvalac sumirala je utiske za kraj ove godine i otkrila šta očekuje od naredne godine.

- Cela godina, za mene je bila prilično intenzivna, ali ništa drugačije nego prethodnih. To je tempo na koji sam navikla pogotovo u ovom delu godine kada smo svi u prednovogodišnjem raspoloženju, čini se da je energija dobra. Molila sam Boga da me neko ne pita da rezimiram godinu, nemam šta da kažem gotovo je svaka ista. Kada smo živi i zdravi nemam preterane želje. Generalno sam navikla da od života tražim ono što je za mene najvažnije: da živimo lepo u miru i zdravlju. Bila je fantastična, puna uspona i padova, preživesmo je i dočekasmo novu - kaže Nataša.

Novogodišnja euforiju u domu Nataše Bekvalac uveliko traje. Jelku od papira je ove godine izabrala kao dekoraciju i shvatila da božanstvene stvari ne treba da budu skupe i komplikovane, a onda su usledile želje.

- Ja stvarno pišem pismo Deda Mrazu sa ćerkama, za mene je to metafora a oni dok god budu želeli da veruju ja im neću rušiti sneška. Meni niko ne ispunjava želje, što poželim uglavnom ispunim. Trudim se da ne budem bahata i nerealna već da budu u skladu sa mojim očekivanjima. Da ne zvuči ovo kao neki luzerski govor ali stvarno gledam život realno. Kada ga pumpamo onda se brže razočaramo - kaže Nataša koja je već odlučila da ispuni želje Katji i Hani jer nisu preterane.

Ipak sa pubertetom ćerke, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, se teško nosi:

- Do puberteta sam se i nekako nosila sa svim roditeljskim zadacima, ali sada ko preživi pričaće. Potražila sam pomoć, dosta toga ne znam, ali poznajem ljude koji znaju i nemam problema da potražim. Ne bih više pričala o deci, ne smetaju meni pitanja o njima, nego njima moji odgovori - rekla je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas