· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Повредили су ме и издали" ... Милица Тодоровић проговорила о највећим разочарањима

Певачица Милица Тодоровић открила је да су је многи блиски људи повредили и разочарала

1607964349_milica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Певачица често у јавности отворено прича о дешавањима из њеног приватног живота. Милица не крије да је много пута била разочарана, али је искрено испричала и да су је многи људи повредили и издали.

Прочитајте још: Огласила се кума Дарка Лазића: Андреана Чекић сломљена од бола

Милица, која је у октобру напунила тридесет година, не крије да би ускоро волела да се оствари и у улози мајке, јер сматра да је то сасвим природно након свега што је остварила у свом животу.

- Волела бих да се остварим као мајка. Мислим да би то требало да буде неки наредни корак, дугорочно гледано. Јавља ми се мајчински инстинкт - рекла је Милица и открила какав њен будући партнер треба да буде:

- Мора да буде остварен, енергетски јак, да испрати моју енергију, да ми буде подршка у послу јер је мени то неопходно. Тодоровићева је недавно раскинула везу са глумцем Петром Стругаром, а сада је открила да је то за њу сада само прошлост.

-  На то је стављена тачка. То је прошлост, а прошлост треба да буде иза нас. Треба да се трудимо да се сечамо само лепих ствари. Милица је истакла и да ју је доста блиских људи разочарало.

Прочитајте још: Да ли знате које је право име Еве Рас?

- лмала сам разочарања, али не емотивна већ по питању пријатељстава. Реч је о мени блиским Ијудима којима сам веровала. Нажалост, постоје Ијуди који су ме повредили. Издали су ме на начин који је само мени и њима познат. То ме је и довело до стадљума да се мало гојим на нервној бази.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.