Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната манекенка и глумица проговорила о тешком животном периоду: "Сањала сам те синоћ, била си жива"

Бавила се глумом, а 2019. је дебитовала на филму заједно са Адамом Сандлером у чувеном Небрушеном драгуљу

1669639534_julia-foks.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Рођена у Италији, Џулија Фокс је први део свог живота провела живећи у Милану са својим дедом пре него што се преселила у Њујорк са својим оцем Американцем и једним од своја два брата. Њен други брат и њихова мама остали су у Италији.

Прочитајте још: Жена која је 50 година трагала за сином кога су јој одузели: ''КАТОЛИЧКА ЦРКВА ПРОДАЛА ЈЕ МОЈЕ ДЕТЕ'' ( ФОТО/ВИДЕО)

Фокс је рекла да велики део свог детињства живела сама са татом.

- Много смо се селили. Било је некако нестабилно. Били смо бескућници у једном тренутку. Заправо сам живела у скоро сваком крају Њујорка. Онда ме је послао у свет. Веома рано сам била изложена многим ситуацијама - рекла је за Ролинг стоун.

Током својих бурних тинејџерских година, Фокс је рекла да је била прилично бунтовна. И уз мало надзора одраслих, била је препуштена сама себи да се креће по Њујорку.

До 14 година, Фокс се ноћу спуштала низ пожарне степенице у татиној стамбеној згради да би могла да изађе у клуб у украденој одећи. Са 15 година побегла је са дечком који је био дилер дроге. Њен тата јесте покушао да дисциплинује своју ћерку - али не тако често.

- Покушао је. Било је тренутака када сам стварно измакла контроли да је буквално спавао у столици испред врата да не бих изашла. Па сам се бежала кроз прозор. И онда у 7 ујутро следећег јутра, покуцала сам на улазна врата и он је био затечен - испричала је Џулија у подцасту Цалл Хер Дадди .

До краја средње школе, Фокс је почела да експериментише са дрогама - екстазијем, марихуаном и на крају хероином. Размишљајући о свом првом дечку - дилеру дроге - Фокс је на Инстаграму написала да су се срели у кући једног друга дилера. Те ноћи када су се први пут срели, заједно су узели екстази.

- Неколико минута касније разговарао је са мамом и рекао јој да је упознао љубав свог живота. Иако је овај човек био ужасан за мене, не би ме било без њега - рекла је она.

Те 2018. године када је поставила објаву на Инстаграму, тај бивши дечко о коме је Фокс говорила био је у затвору. Фокс је за Тхе Холливоод Репортер рекла:

- Право је чудо да сам добро и да ми је кренуло у животу. Многи са којима сам одрасла су сада на улици или су већ мртви због конзумирања дрога.

Окружена групом пријатеља који су били у клубовима, дрогирали се и пили, у то је упала и Фокс.

- Хероин је био тако важан део мог живота. Била сам у средњој школи када сам први пут пробала хероин. Нико од мојих пријатеља то није радио, тако да сам то радила у тајности. Нисам разумела да се играм с ватром. Топло не препоручујем.Имала сам 14 година када сам кренула по клубовима, знаш? Када сам напунила 18, била сам уморна. Постало досадно. То је било ово стварно јефтино узбуђење на које сам постала имуна, то је била прекретница у њеном животу - рекла је за Папер Магазине.

Три године, у средњим и касним тинејџерским годинама, Фокс је била на условној казни због крађе и велике крађе због преваре са кредитним картицама. Рекла је да јој је то вероватно и спасило живот. За то време морала је да се подвргне редовном тестирању на дроге, што јој је помогло да не упадне у зависност.

За то време, Фокс је била сама и борила се за новац и покушавала да обезбеди кров над главом.

- Помислила сам 'Не могу да радим у посластичарници заувек, треба ми још новца.' Па сам отишла на Цраигслист у одељку за одрасле и свуда око мене су се јеб***. Још увек сам била дете и није ми било пријатно. Тако да сам видела оглас у коме пише без секса, без голотиње и могу да зарадим до 1000 долара дневно. Тако да сам отишла.

Фокс је добила посао на лицу места. Слично стриптизету, Фокс је радила у естаблишменту познатом као тамница на Менхетну, а тамница је имала разне собе за фантазију у којима би клијентима доминирала домина.

- Дају вам неколико речи о интересима клијента, а онда морате да градите одатле и импровизујете остало - рекла је Фокс за Ролинг стоун о послу. "Зато замислите да то морате да радите више пута дневно у различитој одећи - часне сестре, учитељице, медицинске сестре, маме - у складу са жељама клијената.

Током наредних неколико година, Фокс је наставила да се бави глумом, а 2019. је дебитовала на филму заједно са Адамом Сандлером у чувеном Небрушеном драгуљу .

Али исте године када је достигла славу, доживела је велики лични губитак. Њена најбоља пријатељица умрла је од предозирања фентанилом.

- Моја најбоља пријатељица Ђина је умрла. Нисам се много пре тог догађаја дрогирала, али то ме је учврстило. Ако и помислим [да користим], то се врло брзо избрише када помислим на њу - рекла је.

Осврћући се на смрт своје најбоље другарице, Фокс је на Инстаграму написала:

- Како је тешко провести Божић без тебе. Сањала сам те синоћ, била си жива. Као да си кисеоник и не могу више да дишем. Морам да одрастем и да будем велика девојчица... али волела сам да будем мало дете са тобом.

Прочитајте још: Родитељи су је напустили због ретке болести коју има, нико није желео да је усвоји, а онда се појавио ОН

Фокс је објаснила да ју је окруженост трезвеним пријатељима и породицом држала на правом путу до данас.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas