Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната уредница "Вога" открила 6 ЗЛАТНИХ ПРАВИЛА МОДЕ: Ана Винтур каже да овога свака жена мора да се придржава (ФОТО)

Чији савет ћемо послушати ако не њен?

1662545832_profimedia-0632144603.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувена уредница магазина "Вог" Ана Винтур увек је савршено обучена, а њеном начињу одевања се диве апсолутно све жене. Тајна доброг изгледа једне од најутицајнијих жена у свету моде није, дефинитивно, у скупим одевним комадима, већ у врло смелом стилу, јер руши границе где год се појави.

Ови су њена правила у облачењу за беспрекоран изглед, а свака од нас може веома лако да их примени.

1. Играјте се са бојама, шарнео је увек добар избор

Уредница "Вога" воли смеле, велике принтове који привлаче пажњу. Међутм, уколико одабере шарену хаљину, она је увек једноставног, класичног кроја без додатних детаља.

Фото: Профимедиа

2. Сукње изнад колена - никако, тотални промашај

Увек носи сукње до или испод колена, јер одишу екеганцијом, а изгедају доминантно и изазовно. Сукње изнад колена нису уопште по њеном укусу.

3. Чизме до колена свака жена мора да има

Кожне чизме до колена са високом потпетицом су незаоблизани део аутфита током јесени по мишљењу Ане Винтур. Могу бити једнобојне или са шарама, али је веажно да имаји пасивну пету! Сјајно уклапају са јакнама и капутима, а жена у њима изгледа моћно.

Фото: Профимедиа

4. Ефектни детаљи се увек комбинују са црном бојом

Винтур одабира црну одећу по основу текстуре тканине, попут вуне, сомота или антилопа. Истовремено, препоручује да додате детаље фокуса, као што су светло крзно, дугмад и други додаци, како би “разбили” црни тон.

Прочитајте још: Израчунајте ИДЕАЛНУ висину потпетица: У њима вас ноге неће болети

6. Ванвременски боб

Једна од наутицајнијих жена у моди наглашава да када жена пронађе идеалну фрзуру, не види разлога зашто би је мењала. А Ана је и постала препознатљива по чувеној боб фризури коју деценијма носи.

Фото: Профимедиа

5. Огрлице као пасија

За Ану су велика инспирација огрлице. Стално истиче да је боље одрећи се једног пара ципела и уместо тога узети добар комад накита. Сматра да ефектна огрлица женама доноси самопоуздање.

Фото: Профимедиа

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas