Oglas
· · Komentari: 0

Poznata urednica "Voga" otkrila 6 ZLATNIH PRAVILA MODE: Ana Vintur kaže da ovoga svaka žena mora da se pridržava (FOTO)

Čiji savet ćemo poslušati ako ne njen?

1662545832_profimedia-0632144603.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Čuvena urednica magazina "Vog" Ana Vintur uvek je savršeno obučena, a njenom načinju odevanja se dive apsolutno sve žene. Tajna dobrog izgleda jedne od najuticajnijih žena u svetu mode nije, definitivno, u skupim odevnim komadima, već u vrlo smelom stilu, jer ruši granice gde god se pojavi.

Ovi su njena pravila u oblačenju za besprekoran izgled, a svaka od nas može veoma lako da ih primeni.

1. Igrajte se sa bojama, šarneo je uvek dobar izbor

Urednica "Voga" voli smele, velike printove koji privlače pažnju. Međutm, ukoliko odabere šarenu haljinu, ona je uvek jednostavnog, klasičnog kroja bez dodatnih detalja.

Foto: Profimedia

2. Suknje iznad kolena - nikako, totalni promašaj

Uvek nosi suknje do ili ispod kolena, jer odišu ekegancijom, a izgedaju dominantno i izazovno. Suknje iznad kolena nisu uopšte po njenom ukusu.

3. Čizme do kolena svaka žena mora da ima

Kožne čizme do kolena sa visokom potpeticom su nezaoblizani deo autfita tokom jeseni po mišljenju Ane Vintur. Mogu biti jednobojne ili sa šarama, ali je veažno da imaji pasivnu petu! Sjajno uklapaju sa jaknama i kaputima, a žena u njima izgleda moćno.

Foto: Profimedia

4. Efektni detalji se uvek kombinuju sa crnom bojom

Vintur odabira crnu odeću po osnovu teksture tkanine, poput vune, somota ili antilopa. Istovremeno, preporučuje da dodate detalje fokusa, kao što su svetlo krzno, dugmad i drugi dodaci, kako bi “razbili” crni ton.

Pročitajte još: Izračunajte IDEALNU visinu potpetica: U njima vas noge neće boleti

6. Vanvremenski bob

Jedna od nauticajnijih žena u modi naglašava da kada žena pronađe idealnu frzuru, ne vidi razloga zašto bi je menjala. A Ana je i postala prepoznatljiva po čuvenoj bob frizuri koju decenijma nosi.

Foto: Profimedia

5. Ogrlice kao pasija

Za Anu su velika inspiracija ogrlice. Stalno ističe da je bolje odreći se jednog para cipela i umesto toga uzeti dobar komad nakita. Smatra da efektna ogrlica ženama donosi samopouzdanje.

Foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas