Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната водитељка преминула у 40. години: Дуго се борила са РАКОМ ЦРЕВА, а ово су најчешћи симптоми ове опаке болести

Водитељка изгубила битку

1656487149_svece.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Дебора Џејмс, премуинула је у 40. години након дуге и тешке борбе са раком црева.

Прочитајте још: МУК у студију: Дара Бубамара ударила ШАМАР Марини Висковић усред емисије (ВИДЕО)

 

Вест о смрти познате водитељке, поделила је породица путем друштвене мреже Инстаграм:

- С великом жалошћу јављамо да је преминула Дебора Џејмс, најдивнија супруга, ћерка, сестра и мамица. Преминула је мирно, окружена породицом. Дебора је била инспирација многима и ми смо невероватно поносни на њу и њен рад. Била је посвећена хуманитарним кампањама, како би подигла свест о раку, који је однео много живота - наводи се у објави.

Дебора је редовно са пратиоцима на Инстаграму делила борбу са опаком болести, а недавно је одлучила да прекине лечење. Желела је да своје последње тренутке провела у кући, окружена својим најмилијима. Популарној водитељки, рак црева је дијагностификован 2016. године, 

- Нисам у стању да ходам, већину дана спавам, а о стварима које сам узимала здраво за готово сада могу само да сањам. Знам да смо учинили све што смо могли - написала је тада.

Пре само месец дана, рекла је да се плаши да заспи, јер мисли да ће јој то бити последњи пут. 

- Не осећам се као да сам на самрти. Не планирам да умрем ускоро, али то је тако непредвидиво. Бојим се да заспим, и то је један од највећих разлога зашто сам тако уморна. Бојим се да идем да спавам - рекла је за Тхе Сун.

Прочитајте још: Мирка Васиљевић и Вујадин Савић су се ванчали: Фудбалер поделио фотографију (ФОТО)

Дебора је била удата за Себастијана Бауена са којим има двоје деце сина Хуга (14) и ћерку Елоис (12), а највећа жеља јој је била да дочека њихово пунолетство, што се нажалост није обистинило.

СИМПТОМИ РАКА ДЕБЕЛОГ ЦРЕВА:

Свежа крв у столици
Црна столица
Слуз у столици
Промене у пражњењу црева
Пролив
Затвор
Болови у трбуху
Губитак телесне тежине
Брзо замарање
Умор
Слабост
Бледа кожа

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas