Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната водитељка ужива у ЗЕМЉИ ИЗЛАЗЕЋЕГ СУНЦА: Километарске шетње, бујна природа и преукусна храна (ФОТО/ВИДЕО)

Александра Јефтановић открива магију Јапана

1680512506_ALEKSANRDA-JEFTANOVCI-NASLOV.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/ Инстагам принтсцреен александра.јефтановиц
Oglas

''Кјото! Царска престоница. Град историје и јапанске традиције. Најјачи утисак у овој земљи су ми управо људи, а њихов начин живота и култура су дубоко везани за традицију. Америка је одустала од бацања атомске бомбе на Кјото због великог историјског значаја. Колико парадокса у реченици, коју смо чули више пута током обиласка'', овим описом се наша позната водитељка обратила својим пратиоцима на Инстаграму, уз бајковите приказе Јапана, у ком тренутно борави.

Ако је судити по њеним објавама са путовања, Александра је и у друштву свог колеге и пријатеља Бошка Јаковљевића. Пролеће је право време за боравак у Јапану, када трешње цветају и када природа буја, па се да осетити чар ове необичне земље. Сви који су обишли Јапан, деле мишљење да је у питању ''други универзум'', те да је прави културолошки шок.

Александра је одушевљена свиме што је доживела, а како каже посебно јој прија храна.

''Сакура, јапанска бела трешња. Случајно, ако верујете у случајност, смо сада овде. Кажу најлепше време за долазак у Јапан. Симбол наде, оптимизма. Означава почетак пролећа. Писаћу вам тек о Јапану, треба ми времена. Не знам да ли сам икада имала интезивније путовање. У сваком смислу. У граду у ком живи 13 милиона људи, а свакодневно борави још 20 милиона због посла срела се, а то овде не може случајно, са девојком коју ми је донео посао.''

У жељи да обиђе што више од овог магичног места, она је објавила колико километара је прешла пешачећи, те закључила да ће јој после овог путовања бити потребан одмор.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas