Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Познати глумац поломио обе ноге на снимању филма: Све сазнао тек након десет година

Славни холивудски глумац Расел Кроу, присетио се догађаја са снимања филма, приликом чега се повредио, али је то схватио тек десет година касније!

1708255558_profimedia-0845015037.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Расел се присетио овог немилог догађаја, током прес турнеје за свој најновји трилер "Ланд оф бад", у ком такође играју Лијам Хемсворт и Лук Хесмворт. Током интервјуа за Пеопле магазин, Кроу је објаснио како је једном радио последњи месец снимања на сету са поломљене обе ноге. "Мала незгода" се десила током извођења вратоломије за "Робина Худа" Ридлија Скота из 2009, када је морао да скочи са врата тешке капије која се вертикално затвара, на једном од средњовековних утврђења, коришћених у филму.

- Скочио сам са врата замка на невероватно неравно тло као камен - рекао је 59-годишњи Оскаровац.

- Требало је да припремимо терен и закопамо подлогу, али смо журили да снимимо сцену по дневном светлу.

Кроу, који је имао 45 година када је играо главну улогу у овом филму, није схватио степен озбиљности ситуације, све док се није попео на место са ког је требао да скочи, и све до трена док то није учинио.

"Са стотинама статиста свуда около, стрелама које лете и замком који гори, није било извлачења", присетио се ,"Док са скакао, помислио сам - ово ће болети". У последних пар секунди, глумац је објаснио је да је желео да се на земљи дочека тако да ублажи удар. "Било је то као електрични шок који је прошао кроз тело. Последњи месец снимања био је изазован, некада бих једва ходао", објаснио је.

Упркос свему, Расел је изјавио да је била у питању велика продукција, те да упркос повреди никада није тражио слободан дан од снимања, нити им се жалао на повреду. Међутим, све је дошло на наплату деценију касније, када је био приморан да посети доктора због веома "чудних болова" у потколеницама. Звезда "Гладијатора" мислио је да није ништа озбиљно у питању, и све је оправдао мањком вежбања и хладном зимом у Њујорку. Реалност га је изненадила, када му је доктор поставио питање: "Када сте ломили ноге?"

Испоставило се да је доктор на рендген снимцима открио остатке прелома обе потколенице, те да све указује на повреде настале пре десет година. "Очигледно сам завршио тај филм са две сломљене ноге, а да то нисам знао. Без гипса, без таблета против болова, само сам ишао на посао и временом су се саме излечиле... све за уметност", изјавио је самоувренео Расел Кроу.

(Мондо)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas