Oglas
· · Komentari: 0

Poznati glumac polomio obe noge na snimanju filma: Sve saznao tek nakon deset godina

Slavni holivudski glumac Rasel Krou, prisetio se događaja sa snimanja filma, prilikom čega se povredio, ali je to shvatio tek deset godina kasnije!

1708255558_profimedia-0845015037.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Rasel se prisetio ovog nemilog događaja, tokom pres turneje za svoj najnovji triler "Land of bad", u kom takođe igraju Lijam Hemsvort i Luk Hesmvort. Tokom intervjua za People magazin, Krou je objasnio kako je jednom radio poslednji mesec snimanja na setu sa polomljene obe noge. "Mala nezgoda" se desila tokom izvođenja vratolomije za "Robina Huda" Ridlija Skota iz 2009, kada je morao da skoči sa vrata teške kapije koja se vertikalno zatvara, na jednom od srednjovekovnih utvrđenja, korišćenih u filmu.

- Skočio sam sa vrata zamka na neverovatno neravno tlo kao kamen - rekao je 59-godišnji Oskarovac.

- Trebalo je da pripremimo teren i zakopamo podlogu, ali smo žurili da snimimo scenu po dnevnom svetlu.

Krou, koji je imao 45 godina kada je igrao glavnu ulogu u ovom filmu, nije shvatio stepen ozbiljnosti situacije, sve dok se nije popeo na mesto sa kog je trebao da skoči, i sve do trena dok to nije učinio.

"Sa stotinama statista svuda okolo, strelama koje lete i zamkom koji gori, nije bilo izvlačenja", prisetio se ,"Dok sa skakao, pomislio sam - ovo će boleti". U poslednih par sekundi, glumac je objasnio je da je želeo da se na zemlji dočeka tako da ublaži udar. "Bilo je to kao električni šok koji je prošao kroz telo. Poslednji mesec snimanja bio je izazovan, nekada bih jedva hodao", objasnio je.

Uprkos svemu, Rasel je izjavio da je bila u pitanju velika produkcija, te da uprkos povredi nikada nije tražio slobodan dan od snimanja, niti im se žalao na povredu. Međutim, sve je došlo na naplatu deceniju kasnije, kada je bio primoran da poseti doktora zbog veoma "čudnih bolova" u potkolenicama. Zvezda "Gladijatora" mislio je da nije ništa ozbiljno u pitanju, i sve je opravdao manjkom vežbanja i hladnom zimom u NJujorku. Realnost ga je iznenadila, kada mu je doktor postavio pitanje: "Kada ste lomili noge?"

Ispostavilo se da je doktor na rendgen snimcima otkrio ostatke preloma obe potkolenice, te da sve ukazuje na povrede nastale pre deset godina. "Očigledno sam završio taj film sa dve slomljene noge, a da to nisam znao. Bez gipsa, bez tableta protiv bolova, samo sam išao na posao i vremenom su se same izlečile... sve za umetnost", izjavio je samouvreneo Rasel Krou.

(Mondo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas