Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пре Слободе Мићаловић, Војин Ћетковић је био у браку са још једном лепотицом: ГЛУМАЦ ЈОЈ СЛОМИО СРЦЕ, погледајте КО ЈЕ у питању (ФОТО)

Бивша жена Војина Ћетковића, и даље је права лепотица. Живи у Француској, и изгледа да јој године ништа не могу

1670076736_Natasa-naslovna.png
Фото: Фацебоом принтсцреен/ Наташа Миловановиц
Oglas

Иако се трудила да у време када је била део јавне сцене Србије, сачува свој приватни живот, као бомба је ођекнула вест у медијима о њеном венчању са тада младим глумцем, Војином Ћетковићем.
Бивша жена једног од најшармантнијих глумаца Војина Ћетковића, била је и сама некада врло популарна водитељка Трећег канала, Наташа Миловановић.

Фото: Фацебоом принтсцреен/ Наташа Миловановиц

Наташа је дуги низ година радила као аутор и водитељ емисије ''Водићу те, само реци где''.
Оно што нико не зна је зашто је након развода од глумца, она напрасно спаковала кофере и отишла из земље. Лепа Наташа се наиме, потпуно преселила у Француску, у град светлости.

Прочитајте још: НА ЗЕЛЕНОМ ТЕПИХУ У ЗЕЛЕНОЈ ХАЉИНИ: Кејт Мидлтон ЗАСЕНИЛА Америку својим модерним изгледом (ФОТО/ВИДЕО)

Многи се сећају овог пара, који се венчао 2001.године, али брак није дуго потрајао. Спекулисало се да је разлог њиховог развода, Слобода Мићаловић, међутим Војин је својом изјавом ово оповргао. Он је изјавио да никада себе не би могао да види у иностранству, док је Наташа с друге стране, наводно одувек имала планове да се одсели у иностранство. Претпоставља се да су различите жеље и мишљења, заправо били њихов камен спотицања.

Фото: Н. Фифић

Прочитајте још: Слобода Мићаловић о родитељству: Открила која јој је највећа мајчинска брига

Наташа се у Паризу окренула неком сасвим другом животу од оног који је водила у Србији, те се посветила свом образовању. У једном од ретких интервјуа, рекла је неколико речи о свом тадашњем приватном животу:

- Врло сам заљубљена и у стабилној вези. Љубав је за мене увек испред посла. Квалитетна веза са неким ко није из јавног живота, и ко, чак, није дуго овде ни живео, а старији је од мене коју годину, јесте, морам признати, право освежење за мене - рекла је тада Наташа.

Фото: Фацебоом принтсцреен/ Наташа Миловановиц

Упамћена је и њена кратка веза са Гораном Питићем, некадашњим министром у влади Зорана Ђинђића, након краха љубави са Војином.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas