Oglas
· · Komentari: 0

Sloboda Mićalović o roditeljstvu: Otkrila koja joj je najveća majčinska briga

Glumica je otvoreno pričala o roditeljstvu i ćerkama, kao i brigama koje je muče

1653225777_glumackipar.jpg
Foto: N. Fifić
Oglas

Sloboda i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godine. Kruna njihove ljubavi su bliznakinje Vera i Mila. Međutim, poznati glumački par ne eksponira decu javnosti. Trude se da svoj porodični život i dve naslednice drže podalje od kamera.

Mićalovićeva je prilikom gostovanja u jednoj emisiji objasnila zbog čega, sve do skora, njene mezimice nisu prisustvovale javnim dešavanjima:

- Vojinova ideja je bila da ih sklonimo, ne da ih ne bi videli ljudi, deca kao svaka druga deca. Nismo hteli da im namećemo, da ne moraju da nose i naš život i prerano ulaze u taj svet. Sada su svesne, i same su želele da dođu na premijeru filma - rekla je lepa glumica.

Pročitajte još: Iza osmeha Goce Lazarević, krije se velika tuga: Pevačica progovorila o nasilju

Između ostalog, priznala je koja je njena najveća briga kada je odrastanje Vere i Mile u pitanju:

- Nema nekog univerzalnog odgovora na to. Svaki dan te nešto brine. Ta neizvestnost da li ćeš moći da ih zaštitiš. Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete, u svakom smilu, i onda si razapet između toga da ne možeš da ih štitiš i da u jednom trenutku život drugačije stvari nosi. Moraš da ih pripremiš jednom da dolete iz gnezda - zaključila je ona.

Vojin je prilikom gostovanja u vikend izdanju "Šarenice" pre par meseci rekao:

"Porodica je baza. Pribojavali smo se za ćerke. Rano su počele da se penju po stolovima. Shvatili smo da sva deco to rade. One su samo malo slobodnije. Ako požele glumu, reći ću im - slobodno. Voleo bih da imaju slobodu kao ja. Biće im teže nego Bobi i meni" - priznao je talentovani glumac.

Bonus video:

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas