Oglas
· · Komentari: 0

Pre Slobode Mićalović, Vojin Ćetković je bio u braku sa još jednom lepoticom: GLUMAC JOJ SLOMIO SRCE, pogledajte KO JE u pitanju (FOTO)

Bivša žena Vojina Ćetkovića, i dalje je prava lepotica. Živi u Francuskoj, i izgleda da joj godine ništa ne mogu

1670076736_Natasa-naslovna.png
Foto: Faceboom printscreen/ Nataša Milovanovic
Oglas

Iako se trudila da u vreme kada je bila deo javne scene Srbije, sačuva svoj privatni život, kao bomba je ođeknula vest u medijima o njenom venčanju sa tada mladim glumcem, Vojinom Ćetkovićem.
Bivša žena jednog od najšarmantnijih glumaca Vojina Ćetkovića, bila je i sama nekada vrlo popularna voditeljka Trećeg kanala, Nataša Milovanović.

Foto: Faceboom printscreen/ Nataša Milovanovic

Nataša je dugi niz godina radila kao autor i voditelj emisije ''Vodiću te, samo reci gde''.
Ono što niko ne zna je zašto je nakon razvoda od glumca, ona naprasno spakovala kofere i otišla iz zemlje. Lepa Nataša se naime, potpuno preselila u Francusku, u grad svetlosti.

Pročitajte još: NA ZELENOM TEPIHU U ZELENOJ HALJINI: Kejt Midlton ZASENILA Ameriku svojim modernim izgledom (FOTO/VIDEO)

Mnogi se sećaju ovog para, koji se venčao 2001.godine, ali brak nije dugo potrajao. Spekulisalo se da je razlog njihovog razvoda, Sloboda Mićalović, međutim Vojin je svojom izjavom ovo opovrgao. On je izjavio da nikada sebe ne bi mogao da vidi u inostranstvu, dok je Nataša s druge strane, navodno oduvek imala planove da se odseli u inostranstvo. Pretpostavlja se da su različite želje i mišljenja, zapravo bili njihov kamen spoticanja.

Foto: N. Fifić

Pročitajte još: Sloboda Mićalović o roditeljstvu: Otkrila koja joj je najveća majčinska briga

Nataša se u Parizu okrenula nekom sasvim drugom životu od onog koji je vodila u Srbiji, te se posvetila svom obrazovanju. U jednom od retkih intervjua, rekla je nekoliko reči o svom tadašnjem privatnom životu:

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. LJubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša.

Foto: Faceboom printscreen/ Nataša Milovanovic

Upamćena je i njena kratka veza sa Goranom Pitićem, nekadašnjim ministrom u vladi Zorana Đinđića, nakon kraha ljubavi sa Vojinom.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas