Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕДАЈЕ У ШКОЛИ: Звезда Гранда постаје докторка наука

"ДРАГИ моји, дошло је време да своје докторске студије приведем крају."

1693847368_Tamara-Dragic-foto-ATA-images.jpg
Oglas

Мали је број певача на нашој естради који су се поред певања посветили образовању и завршили факултет. Међу њима је некадашња учесница „Звезда Гранда“ Тамара Драгић која је поред успешне каријере и бројних обавеза успела да приведе студије крају.

Наиме, Тамара је завршила факултет, а сада је решила да своје знање надогради и заврши и докторске студије што је многе изненадило. Пре неколико месеци, а свом Инстаграм профилу затражила је малу помоћ од пратиоца како би што пре завршила свој рад.

 

- Драги моји, дошло је време да своје докторске студије приведем крају. С тим у вези, била бих вам захвална да дате свој допринос мојој докторској дисертацији, издвојите пар минута и одговорите на неколико питања из моје анкете - објавила је певачица након чега је уследила лавина реакција, али и похвала на Тамарин рачун.

Подсећамо, Тамара је магистрирала музичку педагогију на Факултету музичке уметности, а својевремно је радила и као стјуардеса, а поред бављења музиком, ради и у једној државној фирми.

 

– Генерално људи воле да етикетирају, али ја радим и у једној државној фирми и магистрирала сам музичку педагогију, предајем и солфеђо и клавир и певање и сада сам на докторским студијама – истакла је Тамара недавно.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas