Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕСТРАДА

"Прекинуо меч да не би остао без ПЕРИКЕ": Због чега је Лепа Брена "ПРЕБИЛА" Шабана Шаулића насред познатог београдског КЛУБА?

Менаџер познатог београдског клуба "Дуга" испричао је једну анегдоту између Лебе Брене и Шабана Шаулића.

1639209681_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Telegraf.rs TV/Лепа Брена
Oglas

Клуб "Дуга" је било најпознатије место за провод осамдесетих година. Цела естрада, спортисти, политичари окупљали су се на овом, тада најпопуларнијем месту у некадашњој Југославији, које је држао Влада Перовић, бивши муж Лепе Лукић.

Радно време било је неограничено - врата клуба су се затварала тек онда када и последњи гост изађе. Неретко је то било и по дану. Овај локал налазио се у подруму, био је уређен у масивном дрвету, како је тада била мода, са бројним сепареима. Главно обележје клуба биле су мале месингане плочице на којима је писало ко је од тадашњих познатих особа ту обично волео да седи.

Прочитајте још: Највеће тајне ЕСТРАДЕ: Ево у кога су били заљубљени Тома Здравковић и Шабан Шаулић

Једна од анегдота о којима се није јавно говорило је она када је Лепа Брена "пребила" свог колегу и пријатеља, сада покојног Шабана Шаулића.

- То се догодило 1982. или 1983. године. Брена и Шабан су тада долазили свако вече, били су млади, имали су 20 и нешто година. Те вечери је с њима био и Минимакс. Иначе смо се окупљали свако вече око поноћи и остајали до шест ујутру - прича Перовић и наставља да се присећа:

Минимакс предложио бокс меч између колега

- Код мене су долазили и боксери Мате Парлов и Драган Вујковић, који је исто био шампион света у боксу. Он је имао те своје рукавице с којима је боксовао у финалу Светског првенства са Стивенсоном. Мени их је оставио - каже Влада и открива како је дошло до Брениног боксерског меча са Шабаном.

- Брена је била лафчина велика и друг, духовита девојка, прави мангуп. Сви смо волели да се дружимо с њом и стално је долазила док се није удала. И те боксерске рукавице су остале у "Дуги" и једном приликом Минимакс каже њој и Шабану: "Ајде вас двоје, да видимо ко је бољи певач на естради, ко је популарнији, шта, како." Знало се да је бољи певач Шабан, али ко је популарнији. "Ајде вас двоје да одмерите снаге у боксу, имате две рукавице од шампиона и идите на подијум."

Брена "задала ударац" који је скинуо Шабанову перику

- Шаулић је попио мало, па смо му навукли ту рукавицу, а Минимакс је стао на средину. Они су ту кренули да боксују, Шабан се ухватио за главу. Ту је било 100 људи као публика, они су се сви хватали за главу од смеха. Брена удара, не престаје, закачила га је руком тако да му се перика, коју је у то време носио, искривила. Шабан је одмах тражио да се стане, рекао је да му је отишла коса, па је прекинуо меч да не би остао без перике. То се никад није десило у свету, да такве две звезде боксују, а ми ту камерама снимамо, ма то је био хаос - завршио је Перовић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas