Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕМЕШТЕНО ТЕЛО БАТЕ ЖИВОЈИНОВИЋА: Легендарном глумцу је данас испуњена последња жеља

Тело Велимира Бате Живојиновића више не почива у Алеји заслужних грађана, где је сахрањен 2016. године

1714472935_Foto-V.-Danilov-Bata-Zivojinovic.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Последња жеља Бате Живојиновића била је да се сахрани поред своје супруге Јулијане Луле Живојиновић у породичној гробници у селу Кораћица где је глумац одрастао.

Батини посмртни остаци данас су премештени у Кораћицу и славном глумцу је испуњена последња жеља. Бати ће данас бити одржан и парастос у цркви Свете Тројице.

- То је била њихова велика жеља да буду заједно и мислим да је потпуно логично да људи који су провели преко 60 година заједничког живота, буду заједно заувек. Ја сам онда замолио прво нашег оца, Жељка Милића, пароха Кораћичке цркве Свете Тројице. Он ми је рекао да морам да питам владику Јована Шумадијског, па сам га позвао телефоном из Париза. Он је дао благослов и ми смо мајку Лулу ту, сместили и оставили смо једно гробно место где би требало да буде Бата. Непосредно после тога је кренула корона и ми две године нисмо могли да пребацимо Бату, а ја сам све потребне дозволе добио још 2020. године. После пар месеци од мајчине смрти и када је прошла корона, ми смо почели са радовима, са откопавањем и онда се испоставило да се ту налази водовод од села Кораћице. Морали да доведемо багер који је изместио тај водовод за неких пет метара и сачекамо бар годину дана да се та земља слегне и да прођу сва четири годишња доба. И када је то све прошло, ево сад смо ушли у ту процедуру - радили смо усек и велики споменик од белог мермера. Очекујемо 30. априла у 12 сати да ће доћи сви наши пријатељи и да ће се коначно Бата и Лула опет спојити, за вечност - испричао је Миљко једном приликом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas