Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Преминула МАЈКА Меланије Трамп: Бивша прва дама одржала срцепарајући говор на сахрани (ФОТО)

Сахрани су присуствовале и ћерке Доналда Трампа Тифани Трамп и Иванка Трамп која је дошла са супругом Џаредом Кушнером

1705664690_Foto-Profimedia-Melanija.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мајка Меланије Трамп Амалија Кнавс сахрањена је јуче на Флороди. Тужном догађају присуствовала је бивша прва дама Америке, бивши амерички председник Доналд Трамп, Амалијин супруг Виктор Кнавс, Барон Трамп, син брачног пара Трамп, и остали чланови породице. Меланије је одржала срцепарајући говор, у којем је истакла колико је љубав која ју је спајала са мајком јака и нераскидива.

Амалија Кнавс умрла је раније овог месеца у 78. години. Меланија Трамп појавила се са сином и супругом и оцем Виктором Кнавсом јуче у цркви Бетхесда бy тхе Сеа на Флориди. Сахрани су присуствовале и ћерке Доналда Трампа Тифани Трамп и Иванка Трампа која је дошла са супругом Џаредом Кушнером.

Меланија Трамп је на сахрани своје мајке рекла следеће: "У њеном присутносту, чинило се да свет светлуца од сјаја и радости. Наша веза била је нераскидива". Рекла је да је њена мајка била "светло у мрачним данима" и истакла са каквом лакоћом су се одвијали њихови разговори.

Амалија Кнавс живела је у приватном одмаралишту Трампових Мар-а-Лаго откако су њена ћерка и зет напустили Белу кућу 2021. године. Пре тога је за њу и њеног супруга био резервисан апартман у председничкој резиденцији у Вашингтону.

"Почивај у миру, моја вољена мајко”, завршила је Меланија свој говор. Како преноси АП, она је након тога додирнула своје усне прстима и додирнула њима мајку.

Фото: Профимедиа

Меланија Трамп је на Твитеру (X мрежа) објавила тужну вест да је њена мајка умрла: "С дубоком тугом објављујем да је преминула моја вољена мајка Амалија. Амалија Кнавс била је снажна жена која је увек била грациозна, драга и достојанствена. Била је потпуно посвећена свом супругу, ћеркама, унуку и зету. Недостајаће нам неизмерно и наставићемо да поштујемо и волимо њену заоставштину".

Амалија је са Виктором Кнавсом поред Меланије добила и ћерку Инес које нема на фотографијама са сахране.

Да је Амалија Кнавс у тешком стању, први је објавио Доналд Трамп истичући да је његова супруга провела Божић уз мајку због чега је пропустила породично окупљање на Флориди, за време празника.

"Амалија има одличан однос са Меланијом и са Бароном, они је воле. Несебична је и брине се о породици. Меланнија је увек била у сјајним односима са мајком као и њен син. Било је тренутака када је Барон био са баком и дедом више него са Меланијом, и много више него са Доналдом", рекао је раније извор за Пеопле.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas