Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари говори о годишњици смрти мајке, принцезе Дајане: "Она сигурно никада неће бити заборављена"

Принц Хари имао је само 12 година када је остао без мајке

1661534980_Collage-Maker-26-Aug-2022-07.16-PM.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Следеће недеље навршава се 25 година од смрти принцезе Дајане, а више од две деценије после, некада највољенија принцеза, није заборављена.

Хари је често је спомиње у интервјуима где изражава колико му недостаје, а о њој је говорио и сада јер се приближава 31. август, дан када је преминула у саобраћајној незгоди у Паризу.

Хари истиче жели да 25. годишњица смрти принцезе Дајане буде „испуњена сећањима на њен невероватан рад“. У говору након Сентебале ИСПС Ханда Поло купа у четвртак, војвода од Сасекса је говорио о својим надама за предстојећу годишњицу и како жели да његова деца, Арчи Харисон и Лилибет Дајана, упознају његову покојну мајку.

Прочитајте још: Била је права лепотица, а сада кажу да изгледа као ВАНЗЕМАЉАЦ: Шта се десило БИВШОЈ СУПРУЗИ ШВАРЦЕНЕГЕРА, коју је преварио са кућном помоћницом? (ФОТО)

- Следеће недеље је 25 година од смрти моје мајке и она сигурно никада неће бити заборављена. Желим да то буде дан испуњен сећањима на њен невероватан рад и љубављу према начину на који је то урадила. Желим да то буде дан када ћу да поделим дух моје маме са својом породицом, са својом децом, за коју бих волео да су је упознали - рекао је Хари, преноси Ројтерс.

Хари је прошле године у серији једној емисији признао да никада није осетио мајчино присуство више него прошле године:

- Живим живот који је она желела да живи за себе, живим живот који је желела да ми можемо да живимо. Не само да знам да је невероватно поносна на мене већ да ми је помогла да дођем овде и никада нисам осетио њено присуство више као прошле године - искрен је био Хари, преноси Хола.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas