· · Коментари: 0

Принц Хари и Меган Маркл поставили 3 УСЛОВА: Уколико желе да их виде на крунисању, морају да испуне следеће!

Да ли ће се наћи на чувеном балкону са осталим члановима породице?

1679322272_profimedia-0505057856-Hari-i-Megan-zeleno.jpg
Пхото: Профимедиа

Постоји много прича везаних за присуство Меган Маркл и принца Харија, на крунисању краља Чарлса. Након што су и званично примили позивницу, сви се питају да ли ће се одазвати, и упутити се у Лондон 6.маја.

Најновији развој догађаја, ако је судећи по страним новинама и изворима, тврде да војвода и војвоткиња од Сасекса можда неће присуствовати, осим ако палата не испуни њихова три захтева.
Судећи по овим причама, Хари и Меган затражили су да у догађај буду укључена и њихова деца, Арчи (4) и Лилибет која у јуну пуни две године. За сада, постоје извештаји да деца нису позвана.

Извор за Миррор је рекао да ''допис из Бакингемске палате не помиње Арчија и Лилибет'', и да ''пар није имао информације о томе да ли су деца укључена у планове''. Судећи по овоме, сматрају да су деца ''превише мала''да присуствују, док ће деца Вилијама и Кејт бити укључена у церемонију.

Фото: Профимедиа

''Палата покушава да заврши преговоре што је пре могуће, јер може доћи до хаоса. Сасексови врше притисак да буду укључени као и остатак породице тог дана'', наводе страни медији.

Арчијев рођендан пада истог дана кад и крунисање, па и ово представља известан изазов:

''Арчијев рођендан је истог дана када и крунисање, па би они желели мали наклон и томе током ручка, или пријема уз пиће. Чак и ако је у питању само честитка''.

И последњи захтев, укључује њихову жељу да се нађу на чувеном балкону, са осталим ''радним члановима'' краљевске породице.

Краљевски инсајдер, Анђела Молард, изјавила је за Еxпресс, да не постоје шансе да се направи овај уступак:

''Последња ствар коју су навели је да желе да буду на балкону током коронације, док још нису ни потврдили своје присуство. Има још пет недеља до тога, потребно је планирање, морају да знају да ли да поставе столице'', Молард појашњава, и додаје ''не постоји шанса да се нађу на балкону''.

Па, да ли ће палата испунити ове захтеве? Наводи се да ће палата покушати да уз преговоре дође до решења, што пре. Врло је могуће да ће бити у ћорсокаку, а они неће присуствовати. Али, палата чини све што је уњеној моћи да се то не догоди.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.