Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Хари и Меган Маркл виђени први пут од избацивања "трејлера" за документарац: Класика и у авиону (ФОТО)

Принц Хари и Меган Маркл недавно су са светом поделили трејлер за нову документарну серију

1670326774_profimedia-0742563382.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сматра се да ће серија још више да "оголи" њихов живот у краљевској породици и времену од кад су решили да се искључе.

Они су видно срећни слетели у Њујорк уочи појављивања на церемонији Тхе Риппле оф Хопе. Дошли су приватним летом и одмах се упутили ка аутомобилу који их је чекао.

Прочитајте још: Након што је забринула фанове последњом објавом, БРИТНИ СПИРС донела шокантну одлуку (ФОТО)

Пар се одлучио за класику. Хари носи једноставну белу кошуљу и црне панталоне, у руци држи сако, а на леђима му је велики ранац. Меган се такође одлучила за елегантан дневни изглед, па је обукла црну уску хаљину, а косу скупила у ниску пунђу.

Појавиће се на догађају на коме ће се одати почаст појединцима за њихове добротворне напоре, а домац́ин ц́е бити Кери Кенеди - нец́ака Џона Ф. Кенедија. Краљевски пар ц́е добити награду, преноси Миррор. 

Фото: профимедиа

Хари је недавно објавио да у јануару објављује мемоаре који ће носити наслов "Резервни". Књига од 416 страница ће изаћи на 16 језика. Очекује се да ц́е обухватити све, од Харијевог детињства у очима јавности до његове војне дужности у Авганистану, па до тога да постане супруг Меган Маркл и отац сина Арчија (3) и ћерке Лилибет (1).

Прочитајте још: Први заједнички интервју Ештона Кучера и његовог брата близанца: Глумац се са сузама у очима присећао болести Мајкла (ВИДЕО)

Пре објављивања књиге Сасексови су припремили и документарну серију, пројекат који ће наводно бити "потпуно експлозиван", тврде стручњаци, а страхује се да би могао да прикаже друге чланове краљевске породице на непријатан начин.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas