Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari i Megan Markl viđeni prvi put od izbacivanja "trejlera" za dokumentarac: Klasika i u avionu (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl nedavno su sa svetom podelili trejler za novu dokumentarnu seriju

1670326774_profimedia-0742563382.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Smatra se da će serija još više da "ogoli" njihov život u kraljevskoj porodici i vremenu od kad su rešili da se isključe.

Oni su vidno srećni sleteli u NJujork uoči pojavljivanja na ceremoniji The Ripple of Hope. Došli su privatnim letom i odmah se uputili ka automobilu koji ih je čekao.

Pročitajte još: Nakon što je zabrinula fanove poslednjom objavom, BRITNI SPIRS donela šokantnu odluku (FOTO)

Par se odlučio za klasiku. Hari nosi jednostavnu belu košulju i crne pantalone, u ruci drži sako, a na leđima mu je veliki ranac. Megan se takođe odlučila za elegantan dnevni izgled, pa je obukla crnu usku haljinu, a kosu skupila u nisku punđu.

Pojaviće se na događaju na kome će se odati počast pojedincima za njihove dobrotvorne napore, a domaćin će biti Keri Kenedi - nećaka Džona F. Kenedija. Kraljevski par će dobiti nagradu, prenosi Mirror. 

Foto: profimedia

Hari je nedavno objavio da u januaru objavljuje memoare koji će nositi naslov "Rezervni". Knjiga od 416 stranica će izaći na 16 jezika. Očekuje se da će obuhvatiti sve, od Harijevog detinjstva u očima javnosti do njegove vojne dužnosti u Avganistanu, pa do toga da postane suprug Megan Markl i otac sina Arčija (3) i ćerke Lilibet (1).

Pročitajte još: Prvi zajednički intervju Eštona Kučera i njegovog brata blizanca: Glumac se sa suzama u očima prisećao bolesti Majkla (VIDEO)

Pre objavljivanja knjige Saseksovi su pripremili i dokumentarnu seriju, projekat koji će navodno biti "potpuno eksplozivan", tvrde stručnjaci, a strahuje se da bi mogao da prikaže druge članove kraljevske porodice na neprijatan način.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas