Oglas
· · Komentari: 0

Nakon što je zabrinula fanove poslednjom objavom, BRITNI SPIRS donela šokantnu odluku (FOTO)

Pop zvezda odlučila se na drastičnu promenu

1670321952_britni-spirs-2.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Britni Spirs, zabrinula je fanove poslednjom objavom koju je posvetila sinovima, a fanovi su odmah zaključili da se nešto dešava sa pevačicom, a pojedini su se zabrinuli i da ne naudi sebi.

Pročitajte još: Prvi zajednički intervju Eštona Kučera i njegovog brata blizanca: Glumac se sa suzama u očima prisećao bolesti Majkla (VIDEO)

Ipak, da je definitivno odlučila da napravi neku promenu, govori i poslednji potez koji je napravila. Naime, Britni je obrisala svoj Instagram nalog i misteriozno nestala sa popularne platforme.

Foto: Instagram printscreen/britneyspears

Ovo je već treći put za četiri meseca da je pevačica obrisala nalog. Iako su mnogi pomislili da neko drugi kontrološe njen nalog zbog objava kojima često iznenađuje sve, njen suprug je ranije potvrdio da Britni sama kontroliše svoj nalog i plasira sadržaj.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas