· · Коментари: 0
РОМАНТИКА

ПРОСИДБА У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА! Сцена за памћење: Поповић ОХРАБРИО младожењу, Сања Кужет прискочила у помоћ (ВИДЕО)

На тренутак је све стало у популарном такмичењу

1650179628_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

Да у Звездама Гранда има места и за лепе ствари, а не само свађе и скандале, показао је један романтичан гест који се десио у синоћној емисији. На сцени је "пала" просидба!

Учесник такмичења Никола Стевановић запросио је своју девојку, која му је била подршка у емисији.
Саша Поповић је замолио Воју Недељковића из бекстејџа да доведе Николину девојку на сцену, и то пре него што је пустио чланове жирија да коментаришу његов наступ.

Прочитајте још: СВАДБА ЗА 500 ЉУДИ! Каћа Грујић и Гобеља не штеде, ВЕСЕЉЕ ЋЕ ТРАЈАТИ ТРИ ДАНА - ево каква ће бити декорација (ФОТО)

Публици су објаснили да су у вези пет година, али и да ће ускоро постати родитељи, а потом је Поповић дао реч кандидату: "Никола жели нешто да каже, а сад ће да каже". Наравно, она није ништа знала...

"Ја сам дуго, дуго размишљао...", почео је Никола, а жири му је добацивао: "Брже, брже!".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

"Ових месец дана сам размишљао шта ћу и како ћу... С обзиром да смо скоро пет година заједно и да чекамо бебу, удај се за мене", питао је Никола девојку док је видно био под великом тремом, а она се толико збунила да није знала коју руку да да како би јој ставио прстен.

"Само још матичар нисам била, али није проблем", прокоментарисала је Сања Кужет, која им је помогла. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

Наравно, рекла је "да", уследио је аплауз и одушевљење, а Поповић је одмах пустио кандидата да прође у други круг. Снежана Ђуришић је Николина менторка, па је прва изашла на сцену и честитала им. 

Просидбу можете погледати на снимку испод:

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.