Oglas
· · Komentari: 0
ROMANTIKA

PROSIDBA U ZVEZDAMA GRANDA! Scena za pamćenje: Popović OHRABRIO mladoženju, Sanja Kužet priskočila u pomoć (VIDEO)

Na trenutak je sve stalo u popularnom takmičenju

1650179628_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda
Oglas

Da u Zvezdama Granda ima mesta i za lepe stvari, a ne samo svađe i skandale, pokazao je jedan romantičan gest koji se desio u sinoćnoj emisiji. Na sceni je "pala" prosidba!

Učesnik takmičenja Nikola Stevanović zaprosio je svoju devojku, koja mu je bila podrška u emisiji.
Saša Popović je zamolio Voju Nedeljkovića iz bekstejdža da dovede Nikolinu devojku na scenu, i to pre nego što je pustio članove žirija da komentarišu njegov nastup.

Pročitajte još: SVADBA ZA 500 LJUDI! Kaća Grujić i Gobelja ne štede, VESELJE ĆE TRAJATI TRI DANA - evo kakva će biti dekoracija (FOTO)

Publici su objasnili da su u vezi pet godina, ali i da će uskoro postati roditelji, a potom je Popović dao reč kandidatu: "Nikola želi nešto da kaže, a sad će da kaže". Naravno, ona nije ništa znala...

"Ja sam dugo, dugo razmišljao...", počeo je Nikola, a žiri mu je dobacivao: "Brže, brže!".

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

"Ovih mesec dana sam razmišljao šta ću i kako ću... S obzirom da smo skoro pet godina zajedno i da čekamo bebu, udaj se za mene", pitao je Nikola devojku dok je vidno bio pod velikom tremom, a ona se toliko zbunila da nije znala koju ruku da da kako bi joj stavio prsten.

"Samo još matičar nisam bila, ali nije problem", prokomentarisala je Sanja Kužet, koja im je pomogla. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda

Naravno, rekla je "da", usledio je aplauz i oduševljenje, a Popović je odmah pustio kandidata da prođe u drugi krug. Snežana Đurišić je Nikolina mentorka, pa je prva izašla na scenu i čestitala im. 

Prosidbu možete pogledati na snimku ispod:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas