Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Прва песма коју сам снимила није добро прошла": Ксенија Кнежевић осврнула се на соло каријеру и на бакшише по свадбама - "Људи су у заблуди"

Ксенија се дотакла и пријатељства са Сањом Вучић

1691393980_story_party_31052023_0503.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Од како се распала оригинална постава женског састава “Хуррицане”, публика је спекулисала да ли ће девојке успети соло да остваре исти успех као што су имале у групи. 

По савету менаџера, одмах после раздвајања, свака од девојака је објавила соло песму, али Ксенија из ове перспективе сматра да је то била грешка. 

- Кад сам избацила прву песму која није добро прошла, онда сам схватила да стварно треба да радиш све по осећају из стомака, а мени је тај осећај говорио да треба да станем, да добро размислим који ћу правац да изаберем, које сараднике, који жанр, шта мени лежи - каже Ксенија у емисији “24седам са Маром” и додаје да је много неправди у њеном послу због чега јој је пауза од свега била неопходна.

Недавно је објавила дует са Албином “Воулез Воус”, а ускоро би требало да изађе и песма “Нисам добро”, за коју је текст писала њена колегиница Сања Вучић. Каже да јој је пријатељство са Сањом најбоља ствар која јој се десила у протеклом периоду.

На друштвеним мрежама се могу наћи симпатични снимци њих две у проводу, али такође и клипови на којима добијају бакшиш док су још биле део “Хуррицане”. 

- То је било нешто по Твитеру како ми узимамо, то је смешно, они хоће да ти дају паре, ти хоћеш да узмеш, али неће да ти дају док не дође рођак да сними, како ти он даје паре, а постоји и менаџер за свадбе којем мораш да даш све што си узео и да испразниш, и да вратиш тај бакшиш и све иде по фиксној цени, тако да људи не буду у некој заблуди. Нису ни свадбе оно што су биле, тако да макар смо добиле печење за џабе - нашалила се Ксениа са водитељком Маријом Атанасковић.

Певачица нам се похвалила да је за време “паузирања” од свега успела да смрша 12 килограма и да постане умеренија у храни и пићу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas