Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
такмичење

Први полуфиналисти музичког такмичења ЗВЕДЕ ГРАНДА: Они су славили, а Саша Поповић објаснио шта могу да очекују остали кандидати (ВИДЕО)

Велико музичко такмичење, "Звезде Гранда" приводи се крају

1655016547_Untitled.jpg
Фото: принтсцреен/ Yоу Тубе/ Гранд онлине
Oglas

У вечери за нама најпопуларнији музички шоу програм ''Звезде Гранда'' добио је своје прве полуфиналисте у овој сезони!

Жестоке борбе кандидата за место у наредном кругу за неке су резултирале сузама радосницама и неизмерном срећом, али ни они који су имали мање среће нису отишли ''празних руку''.

Прочитајте још: Завирите у ЈАХТУ Лепе Брене: Има шест спаваћих соба, а луксузни материјали су на сваком кораку (ФОТО)

Наиме, како је објаснио Саша Поповић, кандидати који се нису пласиралу у полуфинале свакако остају као део Гранд продукције и од њих у наредном периоду можемо очекивати и прве песме које ће представити на Грандовој сцени.

Од 18 кандидата који су вечерас певали, директно у полуфинале пласирало се њих седам и то:

  • Мелиха Имшировић и Мустафа Мехић, тим Марија Шерифовић,
  • Милош Ковачевић, тим Драган Стојковић Босанац,
  • Ханад Џехверовић и Александар Јосифовски, тим Ђорђе Давид
  • Наталија Јоксимовић, тим Цеца Ражнатовић,
  • и Николина Ђекановић, тим Александар Милић Мили.

Од преосталих 11 кандидата који су још једном певали у баражу, места у наредном кругу било је за њих петоро, а то су:

  • Александар Дамњановић и Алем Бајровић, тим Цеца Ражнатовић,
  • Сидик Шабановић, тим Снежана Ђуришић,
  • Тамара Живковић, тим Ана Бекута,
  • и Бранка Шаула, тим Ђорђе Давид.

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas