Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOT POZNATIH

Zavirite u JAHTU Lepe Brene: Ima šest spavaćih soba, a luksuzni materijali su na svakom koraku (FOTO)

Svakog leta Lepa Brena se ukrcava na svoju luksuznu jahtu

1654969916_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/lepabrenaa
Oglas

Pevačica Lepa Brena leto provodi na jahti koju ima sa suprugom Bobom Živojinovićem, a koja prema pisanju medija košta oko 6.000.000 evra.

Pročitajte još: Suzana Mančić pokazala VIKENDICU: Nasledila ju je od roditelja, a dvorište je pretvorila u raj (FOTO)

A iako je dosta pričala o njoj, pevačica je sama otkrila da ima šest spavaćih soba, do sad nisu pokazivali kako izgleda ceo brod i unutrašnjost.

Foto: Printskrin/Instagram/lepabrenaa

Do sada smo mogli da vidim samo jahtu spolja, a njena prijateljica Mirjana Antonović svojevremeno je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila je fotografije kako jahta izgleda iznutra.

Foto: Printskrin/Instagram/lepabrenaa

"Par sličica sa Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna pa nisam mogla u potpunosti da uživam", napisala je Mirjana, pokazavši sav luksuz.

Foto: Printskrin/Instagram/lepabrenaa

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom, a na mermernom stolu, sem poslastica i voća, vidi se i novčanik pun evrića.

Foto: Printskrin/Instagram/lepabrenaa

Jedna od spavaćih soba imala ima čak i svoje kupatilo, a vodilo se o svakom detalju pa su i peškiri brendirani i u nijansi pločica.

Foto: Printskrin/Instagram/lepabrenaa

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - govorila je Brena.

Pročitajte još: Lepa Brena o susretu sa proročicom Vangom i čuvenom koncertu u Bugarskoj: "Ispričala mi je ceo moj život u 5 rečenica"

- Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - rekla je Brena u ranijem intervjuu.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas