Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Радо одлазим у родно село": Александра Младеновић проговорила и о концерту - "Не пратим трендове, то је велики залогај"

Певачица сматра да још увек није време за велики солистички концерт

1688734066_mlad.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Александра Младеновић упела је да остави печат на естради. Откад се појавила у "Звездама Гранда" до данас, снимила је велики број песама које су прикупиле милионске прегледе.

Њен успех резултат је великог улагања у каријеру, а на том путу имала је велику подршку породице и пријатеља:

- Имала сам само подршку од пријатеља и породице, сматрам да ми је то највећи успех и највећа победа. Радом и трудом сам све постигла, а родитељ су наравно поносни – истакла је за "Блиц", па додала да радо посећује родно место:

- Волим своје родно место, код куће помажем родитељима, увек радо одлазим у родно село. То се никада неће променити.

Како су многе њене колегинице заказале велике солистичке концерте ове године, многе је занимало да ли и она прижељкује исто:

- Концерт је свакако велики залогај. Честитам свима које се усуде да направе концерт, имају моју подршку. Не пратим трендове, увек сам своја и када будем сматрала да је време за то направићу један велики концерт. Све то пуно кошта, а ја сама улажем у своју каријеру без икаквог спонзорства. Морам да кажем да сам банкротирала после албума - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas