· · Коментари: 0

Раста открио како је изгубио 20 килограма: Променио је једну ствар и кренуо је брзо да мршави (ФОТО)

Познати репер открио је како је успео да за кратко време изгуби нежељене килограме

1670427151_rasta.jpg
Фото: АТА имагес

Стефан Ђурић Раста имао је 95 килограма, али је одлучио да потпуно промени исхрану. Открио је да је јео када му је било досадно:

- Кад год би ми било досадно, узео бих да једем. Међутим, последњих месеци сам снимао нове песме, па нисам имао времена да трчкарам до фрижидера. Трудио сам се да за ручак увек поједем нешто кувано како бих смршао - рекао је за "Информер".  Кренуо је брзо да мршави када је променио само једну ствар:

- Чим сам прешао на кашику, килограми су почели да нестају! За кратко време сам изгубио чак 20 килограма - изјавио је, додавши да воли да кува:

 - Волим сам да спремам јела, а кад не стигнем, онда наручујем. Али више не наручујем брзу храну, која гоји, већ супе, сарме, пасуљ... То са мном руча и моја ћерка Тара. Вечеру избегавам и трудим се да не једем после седам сати увече. Ако ме ухвати криза, поједем неки бадем или лешник.

Прочитајте још: Марија Шерифовић ДРАСТИЧНО смршала: Након два месеца одлучила да се опусти

Не крије да воли да кува и за колеге из тима:

- Свашта умем да спремим, чак и хоботницу на неколико начина. Кад сам с момцима из тима на турнеји, кувамо једни другима, јер желимо да се хранимо квалитетно.  Репер каже да је навикао да вежба:

- Имам ту срећу што сам навикао да вежбам. Приметио сам да чим мало смањим храну и убацим физичку активност, одмах смршам. За сада радим склекове и медитирам, али ћу ускоро да кренем и у теретану и да озбиљ- но радим с тренером. У наредном периоду имам много наступа, па ми треба кондиција. Ако будем дебео, нећу моћи да се крећем на бини - наставио је, па признао да се одрекао алкохола:

- Ни алкохол више не пијем, јер гоји. Понекад на наступу узмем једну чашу неке жестине, али и то ретко - закључио је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.