Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕЧИ КОЈЕ КИДАЈУ ДУШУ! Мирко Кодић након смрти сина признао једну ствар

Син хармоникаша Мирка Кодића Александар Кодић преминуо је изненада 28. октобра, а музичар је сад смогао снаге да исприча како се носи с болом који је њега и његову породицу заувек завио у црно.

1702632936_fb1a7ca3fd61f648b3b6c7f6de32a1114fedbaa0.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Он је сада открио како се сад осећа након великог губитка и бола.

- Како сам? Добро сам. Иде набоље. То у мени што је, то је у мени. Ја морам да наставим да се бавим естрадним животом. Хармоника је најбољи лек за душу. Посветићу се што више свирању и естради, како бих заборавио неке ствари које могу да се забораве - истакао је Кодић.

Хармоникаш је открио и да ли му је тешко да узме инструмент и засвира после трагедије коју је преживео.

- Тешко је док не кренем да свирам. Кад кренем да свирам, онда сам сав у музици и заборавим све - завршио је Мирко за Хаппy ТВ.

Подсетимо, покојног сина Александра Мирко је добио у првом браку. Кодићев син својевремено је био запослен као бармен у једном ресторану на Врачару који се налази у близини Храма Светог Саве и који је био у власништву прослављеног српског кошаркаша Дејана Бодироге.

Александар је преминуо у сну, вероватно од последица срчаних сметњи. Како су тада испричали његови блиски пријатељи, он се тих дана жалио на бол у стомаку који није био јачег интензитета, па није потражио лекарску помоћ. Кодић је важио за узорног младића о којем су сви имали речи хвале.

Сахрањен је 1. новембра на гробљу Лешће у присуству породице, родбине и пријатеља, међу којима је било доста јавних личности из света музике с којима Мирко сарађује.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas