Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ТУЖНО

Рекла је НЕ Холивуду, била је једна од наших најлепших глумица.. Преминула је за трпезаријским столом (ФОТО)

Легендарна глумица одбила је холивудске режисере

1600765414_neda-arneric.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Гранд ТВ
Oglas

Неда Арнерић, била је једна од наших најлепших глумица.  Током живота снимила је бројне филмове, звали су је југословенска Ширли Темпл, а својом лепотом и талентованошћу скренула је пажњу на себе у филму „Вишња са Ташмајдана“.

Прочитајте још: Александар Берчек због новца био у завади са оцем: "Били смо сиротиња"

Учила је балет у Дечјој балетској групи Данице Шетине, и била је члан Дечје драмске групе Радио Београда. Као тринаестогодишња девојчица, снимила је свој први филм „Сан“, сценаристе и редитеља Пурише Ђорђевића и постала прва дечја филмска звезда у бившој Југославији.  Научила је врло рано да је снимање филма посао који се у договору с редитељем треба озбиљно да схвати, тако да јој у каснијем периоду, обнажене сцене нису правиле проблем.

Удавала се три пута

Удавала се три пута. Дејан Караклајић, први супруг и редитељ с којим сте снимили хит комедију „Љубавни живот Будимира Трајковића“, те легендарни глумац Раде Марковић, с којим је такође, били у браку. Због велике разлике у годинама тај су брак сматрали југославенском верзијом односа Мије Фароу и Франка Синатре. Изазвао је приличан скандал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️:( #недаарнериц

А пост схаред бy 🎭 ☀ ⭐ 📷 Сандра Дамљановиц (@_цоолтуриска_) он

Њена највећа љубав био је Доктор Мештеровић, са којим је провела 35 година у браку. Његову смрт тешко је поднела, јер је он за њу био све.  Неда никада није крила да је често имала проблема и са депресијом, али најбољи лек за то јој је, како је једном, био њен партнер, којег више нема. У каријери дугој 53 године, снимила је више од 110 филмова и одиграла преко 40 улога у позоришту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НЕДА АРНЕРИЋ (15.јул 1953 - 10. јануар 2020) Ванвременска лепота којом је некада одисао Београд и доброта која је чинила душу града. Вечна Слава и Хвала свима онима који су чинили душу Београда, који су били духовна архитектура овог града и интелект ове земље! #НедаАрнериц #подгорица #зета #пљевља #пријепоље #цетиње #будимобољиљуди #новисад #храм #храмсветогсаве #славија #теразије #калемегдан #врацар #земун #авала #скадарлијастреет #храмсветогсаве #дорцол #скадарлија #врацар #славија #цхицаго #дунав #гардос #кнезмихаилова #кнезмихајлова #београд #белграде #србија #кнез

А пост схаред бy Дневна доза Београда (@дневнадозабеограда) он

Давне 1973. године појавила се у остварењу које је било познато у свету, а једно време имала је и агенте широм планете, али је ипак одлучила да свему томе каже НЕ, јер је схватала да такав живот није за њу, а одлучила је да светску каријеру жртвује због љубави и врати се у Југославију.

Прочитајте још: Да ли га препознајете? Знате га из серије "Стжу долари", а данас је један од најпожељних мушкараца код нас (ФОТО)

Никада се није покајала због тога што је урадила, чак је сматрала да би само плакала због љубави коју је тада имала, а за коју се и удала након повратка.  Славну глумицу у јануару 2020. године, мртву за трпезаријским столом пронашао је брат. Имала је 67. година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas