Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
емотивно

"Рекла сам јој да се не брине, али и ја сам сама била забринута": Пенелопе Круз искрено о забринутости мајке док је снимала филм

Глумица Пенелопе Круз (47) открила је да је њена мајка била веома забринула за њено ментално здравље током снимања филма "Паралелне мајке".

1645541737_2d70e9646ae0b428b580fed234379de76f0d699b.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Пенелопе није могла да обузда емоције током глуме и потпуно је саосећала бол свог лика. Наиме, глумила је фотографа, а остала трудна након кратке афере с ожењеним академиком.

Прочитајте још: Краљица Елизабета позитивна на корона вирус: Палата саопштила како се осећа

Плакала је без престанка током и између снимања, па је Пенелопина мајка била забринута за њено ментално здравље.

- Рекла сам јој да не брине, али и ја сам сама била забринута. Претварала сам се да имам ствари под контролом, али заправо сам била уплашена - испричала је искрено за Ванитy Фаир.

Гумица се потом осврнула на глуму и "трансформацију" у различите ликове.

- Велики је део нашег рада могућност трансформације у нешто што је потпуно супротно од нас самих. Нешто што не говори као ми. Нешто што се не креће као ми. Страх је нешто што ме мотивише, треба ми како бих функционисала. Не желим се осећати превише сигурно - признала је Круз.

Прочитајте још: Данас је ИКОНА СТИЛА, али ево како је КЕЈТ МИДЛТОН изгледала пре него што је ушла на БРИТАНСКИ ДВОР (ФОТО)

Рекла је да се током глуме толико уживи у ликове да понекад не може да обузда емоције и стрес који осећа у том тренутку. Током снимања драме "Асгхара Фархадија" 2018. године, имала је грозницу сваке вечери.

- Знам да је то због напетости тог лика - признала је тада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas