Oglas
· · Komentari: 0
emotivno

"Rekla sam joj da se ne brine, ali i ja sam sama bila zabrinuta": Penelope Kruz iskreno o zabrinutosti majke dok je snimala film

Glumica Penelope Kruz (47) otkrila je da je njena majka bila veoma zabrinula za njeno mentalno zdravlje tokom snimanja filma "Paralelne majke".

1645541737_2d70e9646ae0b428b580fed234379de76f0d699b.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Penelope nije mogla da obuzda emocije tokom glume i potpuno je saosećala bol svog lika. Naime, glumila je fotografa, a ostala trudna nakon kratke afere s oženjenim akademikom.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta pozitivna na korona virus: Palata saopštila kako se oseća

Plakala je bez prestanka tokom i između snimanja, pa je Penelopina majka bila zabrinuta za njeno mentalno zdravlje.

- Rekla sam joj da ne brine, ali i ja sam sama bila zabrinuta. Pretvarala sam se da imam stvari pod kontrolom, ali zapravo sam bila uplašena - ispričala je iskreno za Vanity Fair.

Gumica se potom osvrnula na glumu i "transformaciju" u različite likove.

- Veliki je deo našeg rada mogućnost transformacije u nešto što je potpuno suprotno od nas samih. Nešto što ne govori kao mi. Nešto što se ne kreće kao mi. Strah je nešto što me motiviše, treba mi kako bih funkcionisala. Ne želim se osećati previše sigurno - priznala je Kruz.

Pročitajte još: Danas je IKONA STILA, ali evo kako je KEJT MIDLTON izgledala pre nego što je ušla na BRITANSKI DVOR (FOTO)

Rekla je da se tokom glume toliko uživi u likove da ponekad ne može da obuzda emocije i stres koji oseća u tom trenutku. Tokom snimanja drame "Asghara Farhadija" 2018. godine, imala je groznicu svake večeri.

- Znam da je to zbog napetosti tog lika - priznala je tada.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas