Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Kraljica Elizabeta pozitivna na korona virus: Palata saopštila kako se oseća

Kraljica Elizabeta dobila je pozitivan test na korona virus u nedelju.

1645539357_c57e301be3fa6570067044f0e4bb5bf1234e0e2d.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Nakon što je objavljeno da je princ Čarls pozitivan na koronu, testirana je kraljica Elizabeta, a ispostavilo se da je i ona pozitivna.

Bakingemska palata je podelila novosti o kraljičinom zdravlju koja je izolovana u zamku Vindzor.

Pročitajte još: Danas je IKONA STILA, ali evo kako je KEJT MIDLTON izgledala pre nego što je ušla na BRITANSKI DVOR (FOTO)

- Pošto NJeno Veličanstvo još uvek ima blage simptome nalik prehladi, odlučila je da danas ne preduzima svoje planirane virtuelne angažmane, već će nastaviti sa lakim obavezama. Podrazumeva se da će se o daljim angažmanima tokom naredne nedelje bliže odlučivati bliže - saopštava Palata, a prenosi britanski Hello.

Kraljici su lekari i tokom oktobra prošle godine lekari naložili da se odmori, nakon što je otkazala niz angažmana i provela noć u bolnici na testovima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas