Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕШИЛА СЕ ПСА ЈЕР ВИШЕ НИЈЕ ВИШЕ СЛАДАК НА ИНСТАГРАМУ: Старлети је ово био СЕДМИ КУЋНИ ЉУБИМАЦ, а ВЕЋИНА њих је ЗАВРШИЛА ТРАГИЧНО

Британски Тхе Сун је открио да старлета Кејти Прајс (45) више није власница пса Танка, након што га удомила прошле године. Немачки овчар је био њен седми кућни љубимац, који је живео с њом у Вест Сасексу.

1706605547_DGFH.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

 - Кејти је добила Ђука тек пре неколико месеци, али га је дала свом електричару. Она воли да имати ​​штенад која изгледа слатко на Инстаграму, али кад почну да расту и она мора да их тренира, губи интересовање - рекао је извор близак старлети. Њен представник није коментарисао те тврдње.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Још у септембру 2021. поклонила је пса имена Прешус (који је иначе био пас њене ћерке Принцес) члану екипе своје ТВ серије "Муцкy Мансион". Прошлог лета виђена је како мази новог пса Танка, који је сад доживео судбину пређашњих љубимаца.

У то време, званична петиција да јој се забрани држање кућних љубимаца имала је 35.712 потписа. Петиција је покренута у августу прошле године, када је ПЕТА оштро осудила Кејти након трагедије у којој је њен пас Блејд угинуо од последица удара аутомобила.

Осудила ју је ПЕТА

Догодило се то само седам месеци након што је још један Кејтин пас, Шерон, прегажен на истој улици.

Годину пре тога возач доставе ударио је њеног пса Квинија, који јој је бивши, Киран Хејлер, поклонио за 38. рођендан. Године 2020. другог пса Спаркла ударио је аутомобил након што је побегао на улицу. Месецима касније француски булдог Роло се угушио након што је завршио згњечен испод столице.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Кејти је такође морала да да на удомљавање пса по имену Бер, који је нападао друге животиње.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas